Sporočilo za 13.5.2015

Prihajajo Ledeni možje.

»Pa smo vstopili v teden, ko se bomo tudi letos spomnili starodavnega slovenskega izročila… danes se začenjajo dnevi, ko imajo prvo besedo takoimenovani Ledeni možje… ob koncu tedna, v petek, pa bo ob koncu njihove vladavine svojo piko na »i« na postavila še »poscana« Zofka. Naloga Ledenih svetnikov je, da naj bi pregnali mraz, tako na današnji dan nastopi vladavina Pankracija, ki velja za zavetnika otrok in cvetja. On je tudi »krivec« »hladnejših dni«, saj kot prvi pričenja »ledeno obdobje in morebitno slabo vreme v tem času«.

Danes usmerjajte fokus na vse, kar ste v svojem srcu »zamrznili«… čas bi vas lahko spomnil na kakšne dogodke, odnose in situacije, ki bi v vas znale izvabiti ponovno kakšno neLjubo emocialno reakcijo, ki bi vas lahko morda tudi malce presenetila… vedite… solze so samo del čiščenja, zato bo čas, da jim dovolite svojo pot in odtajate tiste dele sebe, ki ste jih še do nedavnega tako srbno prikrivali, zamrznili in potisnili v pozabo… čas bo, da odTajate svoje Srce in se odprete novim čustvenim preIzkušnjam. Vaša čustvena plat bo povdarjena, saj boste zelo dovzetni na dražljaje okolice… zato se danes vsekakor skušajte izogniti vsem poživilom. Vaše misli bodo razpršene… razpoloženje bo dokaj vremensko…. »spremenljivo do pretežno oblačno«, komunikacija nejasna in »zmešana«, saj boste stvari Videli skozi nejasna »zamegljena očala«… danes bo čas za meditacijo, odmik in poslušanje glasbe… Dan vam daje Moč in Razumevanje, da lahko Spregledate stvari take kot so… da se Sprijaznite z dejstvi, takšnimi kot so… da sprejmete svoj del Odgovornosti in morda celo oprostite drugim. Če boste sposobni spreGledati in odvreči Vse, česar ne potrebujete več, se lahko znebite bremen preteklosti. Pokažite, kaj čutite, bodite sproščeni v medsebojnih odnosih, ne pustite pa se zapeljati v »srce parajoča razmišljanja« in depresivno razpoloženje, v katero bi se lahko marsikdo v teh dneh ujel in ga tudi uspešno naokoli sejal. Star ljudski pregovor pravi: »Če Pankraca sonce peče, sladko vince v klet poteče. Sveti Pankracij, Servacij, Bonifacij so ledeni radi vsi. Če prej slane ni bilo, tudi pozneje ne bo mrazilo.« Morda malce hladnejši… a bo kar pravi dan za čas zase in Vpogled vase.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: