Sporočilo za 17.4.2015

Sporočilo ob koncu tedna je… »Pred vami so dnevi, da osvobodite svoje čute… da najdete svoj pravi glas, svoj ritem in ples. To je tudi čas, da se končno odcepite od pravil civilnega sveta in namesto njih najdete Lastno pot.

Zdaj ste lahko prepričani, da je osvoboditev na dosegu roke, ključ do Nje pa bo prišel z globoko katarzo… saj bodo dnevi za intenzivno, čustveno izkušnjo, ki vas bo pustila prenovljene, poživljene in ponovno rojene. Izkusili boste neke vrste uničenje Vseh psiholoških preprek, ki so vas vezale na »prej«.

V teh dneh poiščite tudi ljubeč prostor, ki obstaja v vašem srcu, in se resnično odprite Ljubezni, Prijaznosti, dobroSrčnosti in Odpuščanju. Da pa bi vam to uspelo, si boste morda res morali vzeti čas, se malce odmakniti od vrveža ponorelega sveta in občutiti najprej Sebe… Ljubezen in Prijaznost do sebe. Šele ko se boste resnično oKrepili, bo lahko Izobilje ljubezni in Veselja, ki je v vas, steklo v svet okoli vas in v vaše odnose. Zdaj boste lahko ustvarili resnično harmonijo z drugimi na jasen in uravnotežen način.« Prijeten konec tedna vam želim… in naj vam prazna Luna ne prinese preveč čustvenih turbolenc, predvsem pa… hitite počasi.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: