Sporočilo za 21.4. do 27.4.2014

Sporočilo za ta teden, ki prihaja je… Sodbe in Premiki… “Ne pozabite, da je Veliki križ, ki se je aktiviral na Veliki petek, še vedno aktiviran in je v temu tednu v svoji polni Moči.

Nepredvidljive situacije in brezglavo delovanje, se vam zdaj lahko kaj hitro izkažejo za nespametne odLočitve in delovanje “ego” principa… prinaša na dan zdaj “moj prav”… no, ne pozabite, to je plod lekcije karmične osi Ovna, “ki vse ve”.

Tudi neka nerazložljiva napetost bo še vedno v zraku in če se boste počutili, kot da se je vsa preteklost zgrnila nad vas, je to proces Luninega mrka, ki je aktivirala nerazRešene vsebine in vzorce preteklosti in jih ponovno spravila na plan zato, da se soočite s svojo neOdgovornostjo in neAktivnostjo. Če ste lekcije iz preteklosti preDelali dobro, lahko zdaj doživite premike v smeri, ki vam znajo prinesti Nove začetke in Uspeh kot nagrado za delo, ki ste ga opravili.

Tudi Sonce se je premaknilo v znamenje Bika… to pa nam prinaša, da se bo vse skupaj premikalo počasi in “sigurno” in zdaj bo treba bo res dobro postaviti temelje, kajti v naslednjem tednu, bo drugi mrk, prinesel vse vsebine vaših namer in želja v sedanjost in če ne boste zdaj dobro zastavili… bo nastal še večji kaos iz katerega boste težko izplavali. Največji izziv bo komunikacija in odnosi… zato se potrudite in spremenite in Opazujete Svoj odnos do drugih… vse kar vas zMoti pri drugih, vam kaže na vaše ranjene dele, ki se prav zdaj Zdravijo… Spomite se na Njo, kaj vse vam je dala… kaj vse vam je prinesla… Začnite pri sebi, zaMislite se nad svojimi Dejanji, da boste lahko resnično Delili iz Srca.”

Avtor: Shana Flogie
www.MyChi.si

foto: splet

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: