Sporočilo za 25.3.2015

foto:zemwallpaper.com

Sporočilo za materinski dan… je Tebi, draga mama. »Draga mama, danes je dan posvečen Tebi, kajti ti si tista, ki si iz Nje udahnila semenu tisto, kar je Vse… Življenje… ti si Tista, ki si me ustvarila iz Nje, me nosila pod svojim srcem, me hranila, negovala in se veselila trenutka, ko sem prišel-a na svet… in potem si me nežno stisnila k svojem srcu, da sem čutil-a tvoj urip… ko sem prvič začutil-a Njo… Ljubezen… ti mi Jo pokazala, da obstaja, da je… kako edinstvena Je… ti Si tukaj zame… vedno me potolažiš, stisneš v svoj objem in si tista, ki bi zame naredila vse… samo Ti si tista, ki mi poveš kako zelo me imaš rada, kako ponosna si name in da sem tebi ves svet.

Draga mama… si edinstvena samo zato, ker si Moja mama. Jaz sem te izbral-a, da me prineseš na ta svet, udahneš Življenje, po podobi Tvoji. Ti si ženska. Mama. Sestra. Prijateljica. Babica. Žena. Tašča… Si oseba, ki je…. Močna… Pametna… Nežna… Strastna… Pogumna… Radodarna… si Akcija… Emocija… Predanost… moj zgled in Upanje… ti si Lepota… Moč… kajti brez tebe življenje ne obstaja. Na tebi stoji ves Svet… ko Povezuješ, Neguješ, Ustvarjaš… daješ Spoštovanje, Ljubezen, skozi Hvaležnost, da si… da sem… da smo… in ti si Tista, ki Verjameš vame, ko se vsi obrnejo stran, me zaPustijo, prizadanejo ali razŽalostijo… ti si tam… vedno zame… da se lahko ponovno stisnem k Tebi, v tvoje Varno naročje po Objem… ko se ponovno skozi Njen utrip srca povežem s Tistim najSvetlejšim delom Sebe… da se lahko ponovno spomnim kdo sem. Ti si Tista, ki si se zame borila, me ščitila in me hranila… zato si zaslužiš vse. Hvala, ker si. Si Neprecenljiva, Edinstvena in samo Moja… moja mama. Draga mama, hvala, ker si mi podarila življenje… tako ga lahko zdaj tudi jaz.« danes… S Hvaležnostjo vsem mamicam… da ste ali to še boste. Čudeži obstajajo. Tudi ti si eden izmed njih.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: