Sporočilo za 27.10.2014

Sporočilo za začetek tedna je… »Med sanjami in Realnostjo…« Tako, vaše poPotovanje po notranjosti se je zaključilo, skozi Hvaležnost, ste lahko začeli Sprejemati stvari in odnose drugače, morda ste se soočali s svojim neUničljivim Egom… in zdaj bo čas, za Uravnavo in Pravičnost. V temu tednu vas energija podpira, da se lotite Poti, ki ste jih imeli v svojem načrtu, da uredite papirologijo in pravno-formalne zadeve… tudi poslovne vloge, kot so vloge za kredite ali posojila, bodo zdaj veliko bolje in hitreje stekle. Če ste se preselili, spremenili službo ali zamenjali partnerstvo, potem bo zdaj čas, da spravite stvari v red… da vnesete v svoje življenje red in harmonijo.

Pospravite, uredite in počistite svoj prostor. Energija vam bo v tem času omogočala možnost, da Uravnotežite stvari, ki so bile do sedaj neuravnotežene in kaotične. Ne pozabite tudi na to, da vas ta teden podpira pri velikih odločitvah in križiščih, med tem, ko boste nihali med Spremembo in Ravnovesjem… pa se boste soočali predvsem z vsem, kar ste naredili iz Ega. Popravite, kar se da, kar ne, Pustite in pojdite naprej. Ne ustavljajte toka Spremembe. Kajti že v naslednjem tednu, boste ponovno v fazi »poglabljanja«, zato izkoristite zdaj, ta val za konstruktivne in aktivne korake. Če boste zdaj želeli Videti Resnico, jo boste morali poGledati s svojimi notranjimi očmi.

Shana Flogie

foto: freedigitalphotos.net

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: