Astrološke napovedi

Sporočilo za 4. adventni teden

“V nedeljo, 20.12. prižgemo na namiznem venčku zadnjo, četrto svečko. Štirje svetovi in dimenzije bivanja tako ostajajo za nami in prišli smo do Božiča, do rojstva Jezusa v nas. Naš Jaz se v zadnjem adventnem tednu in v predbožični noči odpravi v tempelj višjih poznavanj, k pijači Spominjanja in Pozabe…. In… šele na tej stopnji duha lahko razvijemo vrlino, ki se imenuje Modrost, kar pomeni, da bodo naše misli, ideje, besede ogrete s toplino in ljubeznijo srca.

Tisti, ki postavljate jaslice je zdaj čas, da jaslice okrasite s kipci otrok, pastirjev, Svetih treh kraljev in Svete družine.

Zadnji teden je zadnja adventna nedelja pred rojstvom Jezusa, nas pa čaka zelo pomembno delo na duhu, v duhu ali v nas kot bistvu. Pridobili naj bi vsaj eno manjkajočo krepost ali vrlino, oziroma jo vsaj okrepili. V mislih imam tudi moči Sočutja, sočutja za bližnjega, pomoči potrebnega

Okrepimo si lahko vero, ne v institucijo, temveč v obstoj duhovnega sveta, ki nam je vedno in povsod pripravljena pomagati in tudi zavedanje, da ne obstaja življenjski izziv, ki ga z Njihovo pomočjo ne bi zmogli razrešiti.

Enako se lahko potrudimo izgraditi še bolj zdravo, a dovolj modro življenjsko filozofijo in moči odpuščanja.

V mislih imam tudi nekatere tehnike odpiranje čaker, dvigovanja moči kundalinija, mnoge načine zdravljenja s polaganjem rok, itd. Namreč čakre so se nekoč vrtele v nasprotno smer, kot se vrtijo danes. Njihovi zaprti »lističi« pa se varno, zdravo odpirajo le skozi naš osebnostni razvoj. Moči spodnjih čaker še vedno nismo dodobra ozavestili, zato jih tudi nismo sposobni popolnoma obvladovati, kot bi morda pričakovali. Skušnjave četrtega adventnega tedna nas hočejo narediti tudi bolj trde… težnja bo po spremeniti se v ljudi, ki bodo bolj malo govorili in le delali, kar pomeni služili Svojemu namenu.

Opisane moči skušnjav in možnosti pridobivanja kreposti se v adventnem obdobju pojavljajo vsako leto, zato so vsakič bolj zvite, obenem pa bolj zahtevne in močne.

V teh dneh boste zato lahko poskušali razrešiti vsa nesoglasja v medosebnih odnosih, se tudi opravičili, če boste le to zmogli. Preverite pri sebi… Ali se še znate spontano nasmejati in večino dneva biti v dobri volji ter živeti v sedanjost… biti tukaj in zdaj?

Bodite brezgrajni v Besedi, milostni v Dejanjih… sledite svoji Vesti in bodite Luč… osredotočeni nase… kajti, čez nekaj dni se začne čas Odpuščanja in 12 svetih dni Božiča

Tagi
Pokaži več

Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !