Sporočilo za 5.11.2014

Sporočilo za današnji dan je…. »Vse v vesolju je iz energije… tako doživljate in ustvarjate tudi svoje življenje. Enako privlači enako… Ljubezen privlači ljubezen, Strah privlači strah in… to je univerzalni zakon magnetne Privlačnosti. Zato se danes zazrite in poGlejte, kaj privlačite v svoje življenje?

Saj veste, kar mislite, da potrebujete, in kar resnično potrebujete, sta dva popolnoma različna vidika vas samih. Kar želite, ponavadi določa vaša zunanja osebnost… saj si želite stvari izven vas, ki naj bi vas Osrečile. Vaša duša pa vas vodi k tistemu, kar v Resnici potrebujete, in vas opominja, da poslušate glas, ki je v vas. Ta glas je poln neskončne Ljubezni, Modrosti in Lepote. Ta glas ste Vi, je vaše bistvo… in kadar ga res poslušate in delujete v skladu z njim, izkusite največje Veselje, Srečo in Mir.« Naj vas danes napolnjuje Sreča prijaznih misli.

Shana Flogie

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: