Sporočilo za 5.3.2015

Sporočilo na polno luno

Sporočilo ob Polni luni… posvetiti se boste morali podrobnostim, čas bo za urejanje.

»Polna luna bo danes imela svojo moč v znamenju Device, ki prinaša trd pristanek »na tazadnji«. To pomeni, da bi se lahko tudi končno zavedali, svoje situacije, kajti doživeli bi lahko kar prijeten hladen tuš… no, poleg tega, pa je pričakovati tudi kakšne padavine, dež in seveda… emocialni tobogan, po katerem bi se lahko kar nekajkrat v teh dneh zapeljali. Čas bo, da uredite neurejeno, morda že nekaj dni pospravljate, zlagate, urejate in čistite predale, omare ali se k temu pripravljate… ja, čas bo idealen tudi, da pospravite svoje podstrešje… tudi v glavi. Predvsem bodite malce bolj pozorni na kritiko, da je nebi stresali povsod in vse povprek, kajti vaš prag tolerance bo zelo na meji, kar pa prinaša vpliv planetarnih konfiguracij Venere, Urana in Jupitra… prav velik izziv se vam obeta na področju vrednot, v partnerskih odnosih in inovativnih projektih.

No, preverjala pa se bo tudi vaša lastna vrednost in ali ste resnično pospravili s starim. Poskrbite zase, uredite svojo prehrano, čas je idealen, da se spravite in začnete tudi s kakšno fizično aktivnostjo, prečistite svoje telo in ste delovni. Pod drobnogled vzemite svoje vsakodnevno življenje, vas ta izpolnjuje? Če ne, potem je čas za spremembe.« Z namero odpuščanja starega, dovolite, da k vam pride novo.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here