Sporočilo za današnji dan 1.8.2014

Sporočilo ob koncu tedna je… čas bo za odnose vseh vrst. 

»Pa smo ga dočakali… nov mesec je pred vami… pred vami bo obdobje križišč in razpotij… v Biti, pa vam bo prineselo cel kup Možnosti in Priložnosti… no, lahko boste kar malce v zadregi, kako bi se sploh odLočili in kaj bi Izbrali… Čas učenja je za vami… če temelji ne stojijo in jih niste postavili… potem vas čaka zdaj velika zmešnjava, sicer pa bo zdaj izbira poti… kam in kako naprej.

Že v dneh, ki so pred vami boste delali načrte, kako se lotiti podviga, ki je pred vami, kajti od vaše Izbire zdaj, se bo vaša življenjska smer obrnila v popolnoma drugačne Vode… Planiranje in dogovarjanje… druženje vseh vrst… vse to je pred vami v teh dneh… Ideje vas bodo preplavljale po dolgem in po čez… torej… čas je, da nehate iskati… čas bo, za Ustvarjanje vsega, kar pravzaprav Iščete… za začetek pa… začnite Ustvarjati sebe… od začetka. Kot da se rojevate na novo… kot slikar, ki prime čopič in začne ustvarjati na platno… razMislite… Ustvarite najprej svojo Novo Vizijo o sebi in o svojem življenju. Kako bi si sami v resnici želeli, da izGledate? Kako si želite Videti svet… svoj odnos… kakšno vlogo želite odIgrati… kam vas Pot pelje… Zdaj ni čas, da se vračate nazaj, čas bo, da se odLočite, pustite staro in se posvetite Novemu… domu, odnosu, morda študiju in delu… vas je Strah? Nikar… pred vami je Nov projekt… Vi. Posvetite si Pozornost… in začnite od začetka, ker je nov dan… in to Vsak dan.« Uživajte v sebi… in se zavedajte, kako dragocen je Trenutek, prav ta… tukaj in zdaj… kjerkoli ste.

Avtor: Shana Flogie

www.MyChi.si

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: