Angelska sporočila

Sporočilo za današnji dan – 12 dan manifestacije

»Povežite se z naravnim časom, s svojim notranjim ciklom, prisluhnite svojemu Srcu. Še zadnji dan pisanja 12 dnevnega plana manifestacije je pred vami… Uravnajte se na ritem Srca, pozabite na uro, ki jo nosite na roki, in začnite razumevati moč Opazovanja, kako se počutite. To vam bo pomagalo ohraniti nivo energije, s tem boste v toku … In ko boste v toku, boste vedno tam, kjer morate biti … in to … ob pravem času. Ali ste dovolj pogumni, da izpolnite svoje želje?

Zdaj je čas za Razumevanje karmične zgodovine vašega življenja in prenašanje vseh Naukov na sedanji Trenutek.

Prav zdaj se odpirajo novi kanali povezave in komunikacije Duha… Telepatsko sprejemanje sporočil in izziv vam… ko preverjate zaupanje Vanje. Tudi Zavedanje, da imajo vaše misli energijo, je ključ, ki vam kažejo lahko izjemen vpliv na dogodke, ki se vam dogajajo zdaj… pazite na kaj poMislite … ker po tem kar mislite, kličete v svoje življenje.

Uživajte v znanju, verjemite svojim sposobnostim in zaupajte v starodavne načine Modrosti… ti tečejo po vaših žilah, in so del kozmičnega spomina o utripu tega prelepega planeta. Tako kot mislite, boste živeli. Tako kot delate, bodo drugi delali vam. Staro se vrača… a vi… Vi ste novi. V razmislek, kaj želite vi… in kaj dobivate. Moč misli vas opominja na Kreacijo vašega jutri.« Pišite želje danes skozi jasno namero, predvsem pa vedite, da ste brezčasno bitje Svetlobe, popotnik skozi čas, Tukaj, zato ostanite v Zdaj… manifestirajte in zaPišite svoje priprošnje.

Tagi
Pokaži več

Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !