Sporočilo za današnji dan 13.5.2014

Sporočilo za današnji dan nekoliko hladnejši dan… in kaj pravi »ledeni mož« Servacij, priprošnik za Srečo in Uspeh…

»Pa poglejmo najprej, kaj pravi legenda in tradicija… Za razliko od nedolžnika, zaščitnika otrok in cvetja Pankracija, je imel Sveti Servacij precej pestro in živahno mladost… ko mu je iz različnih zagat večkrat moral pomagati sam Bog. Kasneje je sicer postal duhovnik in misionar, po smrti pa njegovega groba bojda nikoli ni pokril sneg, zato se nanj še danes lahko obračamo s prošnjami proti zmrzali in škodljivcem, kot s miši in podgane.

Nanj se obračajo tisti, ki jih trga revma, so ohromeli, imajo bolečine v nogah ali strah pred smrtjo. Upodabljajo ga s škofovsko palico, z naočniki in s ključi.

In… ker današnji dan vlada Sreči in Uspehu se zamislite… skozi priprošnje izKažite Hvaležnost vsakemu in vsemu, kar vas izpolnjuje. Zazrite se vase in poglejte kje in kaj je vaša Sreča, ste sploh srečni in kaj Vas osrečuje? In kaj Vam in kaj za Vas pomeni Uspeh? Ste uspešni? In kako vidite svoj lastni neUspeh? Se ga veselite tudi za druge? Privoščite?

Naredite danes dan in Opazujte… dobro si oGlejte okolje v katerem živite, z ljudmi, ki so vam blizu… poglejte in dajte Resnično priprošnjo… Namero iz Srca, da so okoli vas Dobri, Srečni in Uspešni ljudje… čas je da naredite nekaj s »škodljivci«, nePrivoščljivci in Paraziti… no, danes je za to idealen dan… pa še dan pred Polno luno je… ko se polni energija kristalov, olj in … čas bo da napolnite tudi svoj kristal… svoje srce s Srečnimi in Uspešnimi priporošnjami Hvaležnosti…«

Avtor: Shana Flogie
www.MyChi.si

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: