Angelska sporočila

Sporočilo za današnji dan – 15.1.2014

Sporočilo za današnji dan… pred polno Luno smo. 

»Vaše počutje je že od začetka tedna zelo majavo… ste dobro, pa spet slabo… pa žalostni, pa brez volje, pa spet v valu euforije… obupa… otopelosti… vse v vas niha… vse okoli vas, pa vam odraža samo to, kar se kuha v vas.

NerazRešene emocije in strahovi iz preteklosti so kot okostnjaki, ki so popadli ponovno iz omar… spet ali kaj, se sprašujete? A bo kdaj konec? Saj veste… vi imate škarje in platno… zato… Vi odločate, kdaj… Dost imate, utrujeni ste… a čas, leto v katero smo vkorakali, je leto učenja, pot majhnih korakov, ki bo polno preizkušenj in lekcij… Šele začetek je, zato… začnite delovati že enkrat v skladu s sabo in ne v skladu Prepričanj okolice in drugih… Vse v vas vre… pripravlja se, kot nekaj velikega, ki raste in bo … slej kot prej počilo, izbruhnilo in preseglo vse meje razUma… zdaj je potrebno uravnati Vse kar niSte… uredite formalnosti… papirje, pospravite dokumentacijo in svoj dom… zdaj sČistite vse občutke, ki vas vežejo na Njo… žal vam je, da ste zbežali… ker od Nje ne morete… Je in bo… zato… sprejmite in preNehajte razmišljati, kam bi se skrili, kam bi še odPotovali, kaj bi še počeli… samo, da bi ponovno zBežali od Resnice, kdo ste.

Dan vam prinaša globoke uvide vase skozi Njeno prisotnost Trenutka, v tukaj in zdaj. OdPustite… čaka vas…« Imejte se radi in sledite Resnici.

Avtor: Shana Flogie
www.MyChi.si

foto: splet

Tagi
Pokaži več

Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !