Sporočilo za današnji dan – 16.1.2014

Sporočilo ob Polni Luni… 

»En del vas je ponovno v drami. V vas je polno emocij in starih programov… dvomi, zmede, izGovorov ali bi, pa nebi… v sebi ste iztirili, kaj sploh hočete?

Vse, za kar ste v decembru odLočili, morate zdaj začeti spravljati v ravnovesje, to pomeni z aktivnim urejanjem, vi pa sedite in ste v drami…

Polna luna vse skupaj še potencira… izstopite iz vsebin, ki jih meljete v svoji glavi in raje poglejte Priložnosti, ki vam jih prinaša življenje. Čas je za premik, da ste Aktivni v reševanju svoje situacije.

Dovolj je bilo časa, dovolj ste imeli prostora… rešujte stvari zdaj, sicer boste v prihodnjih tednih, ki so pred vami ponovno predelovali iste lekcije. Še enkrat… Kaj hočete vi od življenja? Če hočete drugačen rezultat, potem je potrebno drugače priStopiti k reševanju in urejanju situacije v kateri ste.

Vse, kar morate zdaj narediti je, biti aktivni… pa to ne pomeni v procesiranju, dramatiziranju, analiziranju… vse to ste že naredili, delali, delate… zdaj se bo treba »zmigati« in nekaj narediti v življenju. Spremembe, ki vam sledijo vam bodo odpirale nove svetove, prinesle novih Priložnosti skozi ljedi, ki jih boste na poti spoznavali, polnile bodo vaše Srce… hkrati pa bo vaša esenca skozi aktivno Prisotnost tukaj in zdaj, začela v svoje življenje privabljati točno vse tisto, po čemur hrepenite in za zdaj samo sanjate… do sanj je Pot… zato, bo nanjo potrebno stopiti… skozi Aktivno delovanje, kdaj ste pravzaprav mislili, če ne zdaj?« Imejte se radi in sledite Resnici.

Avtor: Shana Flogie
www.MyChi.si

foto: splet

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: