Angelska sporočila

Sporočilo za današnji dan 17.7.2014

Sporočilo in vodilo… na današnji dan nastopi vladavina ISIS, glavne boginje starodavnega Egipta, dan pa bo posvečen magiji in manifestaciji. 

Vodilo dneva bo iz Shanine knjige Orakelj odGovori:
»Ona je Njegova kreatorka… je ženski vidik celotnega Stvarstva. S svojo magično Močjo oživlja in je prinašalka Novega… Življenja. S svojo čarobnostjo je oživila svojega moža boga Ozirisa, ki ga je s svojo neizmerno Močjo našla in s poljubom oživila. Isis je energija usklajevanja Duha in Materije, volja – Očeta/Matere – v manifestaciji. Je duhovna inteligenca in abstraktna Univerzalnost Misli. Isis je snov, Njegova oblika in Njegovo bistvo… je Inteligenca, ki izraža Njegovo »moč in voljo« in prinaša čisto Modrost. To, lahko vnese povsod in z Njo prežema vse, kajti Modrosti je dih Sile… Očeta/Matere.«

Isis je hči boga Keba (boga Zemlje) in boginje Nut (boginje Neba) ter sestra in žena boga Ozirisa (sodnika mrtvih) in mati boga Horusa (boga Sonca in Neba). Starodavna legenda pravi, da je imela boginja Izis veliko magično moč, saj je s svojo čarobnostjo oživila svojega moža boga Ozirisa, ki ga je brutalno umoril njegov brat Set (bog vojne in teme).

Izis… Je vidik Nje… boginja Lepote in Ljubezni, Neba in Zemlje, Narave, Plodnosti, Ustvarjalnosti, začetnica Ved in Spretnosti. Upodobljena vedno kot lepotica, svečenica v prekrasnih oblačilih, ki skozi številne plasti tančice, zakriva »božanski načrt Modrosti«.

Danes lahko skozi Njeno povezovanje odstranjujete »tančico časa«, da lahko vnesete Resnico. Ona odpira »Zaprto oko« in zbuja »speče Srce«. Njen cilj je, da dojemate božanskost okoli vas. Je vodnica Teme in prinašalka Luči, ki odpira vrata toku Kozmične zavesti. 

Bodite pozorni na sporočilo vaših današnjih sanj, ki ste jih imeli… saj nosijo pomemben Ključ, saj vam kažejo kaj je tisto kar boste naNovo sestavili v svojem življenju… nekaj kar so vam »ubili«… odvzeli… uničili… tisto »nekaj« boste ponovno oživeli… na Nov, še bolj Magično mogočen način.

Morda “srečate svojo preteklost”. Bodite Pozorni na vsa sporočila, ki bi se pojavila skozi slike preteklosti – skozi srečanja z ljudi, če bi se znašli v situacijah ali pa so bile teme »iz preteklosti« že nakazane v današnjih sanjah… kaj ste Sanjali?… Prav ta tema, odnos ali situacija se zdaj Zdravi in postavlja na novo… kako? Vi Izbirate, Vi Kreirate!« Prijeten dan in dobro »čarajte«

Avtor: Shana Flogie

www.MyChi.si

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !