Angelska sporočila

Sporočilo za današnji dan, 22.12 je notranji otrok

To je dan igre, dan, ko se odločite, da začnete intenzivno delati v procesu odpuščanja. Pojdite na sprehod in razmišljajte o tem, kaj bi želeli kot duša udejaniti v tem svetu. Pojdite vase in poGlejte, kaj je vaša življenjska misija zakaj ste tukaj in sedaj. Vzemite blok in pisalo ter napišite stvari, ki jih želite odPustiti iz svojega življenja – kaj ne želite več v smislu vsega kar ste prepoznali kot globoke rane iz rane mladosti in preteklosti, kaj jezi vašega notranjega otroka.

Danes naredite tudi vpogled v svoj notranji svet in se pripravite na soočenje s svojo senco. Ta dan predstavlja našega notranjega otroka in kreativno plat, zato pišite kaj si ta notranji otrok želi in kaj odpušča. Vprašajte svojega duha, svoj višji jaz, kaj si želi vaš notranji otrok.

Izziv današnjega dne je, da se dobro izprašate ali imate vizijo v svojem življenju, kajti vizija je inicijacija vaše kreativne energije, ki se lahko izrazi v fizičnem svetu. Ne omejujte se glede na status ali na trenutno situacijo. Pojdite vase in poiščite zakaj ste tukaj in kaj ste prinesli v to inkarnacijo. Danes je ves fokus energije usmerjen na prehod med podzavestjo in zavestjo in vsebuje izkušnje iz prednatalne dobe.

Odpuščajte s srcem in bodite soČutni do sebe in vseh okoli vas… odprla so se dimenzijska vrata kjer se srečujejo različni svetovi in dimenzije, zato bodite v sebi. Okolica je vaše ogledalo, kaj morate ozdraviti pri sebi… Pišite… in delite.

Tagi
Pokaži več

Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !