Angelska sporočila

Sporočilo za današnji dan 22.8.2014

Sporočilo ob koncu tedna je… čas bo, da zaSiješ. 

Prihajajoči dnevi vam prinašajo Videnja… čas zdravi… čas hrani in neguje…, čas bo, da resnično Vidite in Sprejmete na poti Izbire, kaj je in kaj ni… za nujno povezavo s Sabo… da slišite, vidite, obČutite vašo osebno Resnico. Čas bo za razJasnjenje in Osredotočanje… zato v ta namen, vnesite v vsak Trenutek veselje in ustvarjalnost, veselite se korakov, ki so pred vami, saj imate zdaj na voljo veliko ustvarjalno Moč… odprtega srca.

Vse boste uredili skozi spremembe, te zdaj pozdravite in Sprejmite, so pred vrati… kajti dnevi, ki sledijo bodo v vas aktivirali ustvarjalen čas… Staro je pospravljeno stran in zdaj si dovolite, da naj luč zaSije na vas, v poPolnosti Vsega kar ste in natanko tam kjer danes stojite. Vse Je… prav! Stojte v luči jasne Vizije in Ustvarite življenje, ki si ga želite… zato… Ne dvomi več. Zmoreš, kajti… Moč je v Tebi… in, Ti zdaj Siješ… in jaz… jaz pa te Vidim, ker siješ Drugače.« Ljubite se… in cenite vsak Trenutek, ki ga lahko delite… skozi svoje odprto srce.

Avtor: Shana Flogie

www.MyChi.si

Tagi
Pokaži več

Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !