Angelska sporočila

Sporočilo za današnji dan 23.12.2015

Danes je dan, ko se zdravi vaša Komunikacija na vseh ravneh.

Osredotočite se predvsem na način kako Sprejemate svoj zunaji in notranji svet in ali je vaš notranji svet resnično v skladu z vami ali je morda v kaosu? Vprašajte se: ali je notranji svet v katerem živite resničen odsev vsemu, kar se dogaja v zunanjem? Če vlada zunaj kaos in neskladje vlada zato, ker je znotraj vas vulkan nečesa kar tiščite.

Občutek, da vas ljudje ne razumejo, ne čutijo, ne zaznavajo ali ne slišijo je povezan s tem, da se nivoji zavesti in dimenzij uravnavajo. Ker se tudi vaša osebna vibracija zvišuje, lahko prihaja do takoimenovanih »odklopov« v načinu zaznave saj lahko pri komunikaciji dobivate popačeno sliko ali pa informacije skozi komunikacijo ne pridejo do vas na način, kot so bile mišljene ali sploh niso izrečene.

Danes je dan, ko lahko ta del zavestno odpustite, kaj želite odpustiti v načinu vaše komunikacije, ki vas drži v okviru starega načina zaznave. Pod drobnogled je postavljen vaš način komunikacije z zunanjim svetom in kako dobro to, energija prevaja nazaj skozi občutja v vašem notranjem delu.

Danes pišite vse kar želite izboljšati, spremeniti ali odpustiti v svojem načinu izražanja pri komunikaciji. Pod drobnogled je postavljen vaš notranji del, da izpraznete vse preživete vzorce in ravnanja v vašem načinu komunikacije.

Prisluhnite srcu to je vaša Resnica…

Tagi
Pokaži več

Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !