Angelska sporočila

Sporočilo za današnji dan, 24.12. je Intuicija

In tema pisanja… Itengriteta – ali so vaše Misli, Čutenje in Akcija v skladu?

Pišite o čutenju, viziji, o svojih darovih. Odmaknete se miselno od vsega kar se vam plete v vaši glavi in se povežete s svojim najglobljim delom, s srcem. Začutite se. Ali ste prazni? Zakaj? Poiščite odgovor. Znotraj vas je glas, občutje, ki ne more lagati ali pa vas zapeljati na napačna pota. Ta glas je vedno v vas.

Biti morate dovolj pogumni, da ga slišite, priznajte ga in mu sledite. Ključ je, da opustite svoj Ego in se dvignete nad. Ta glas je vkoreninjen v najglobljem jedru vašega bistva.

Če ste se v zadnjem času počutili zmedeni ali niste vedeli, kaj storiti, kam oditi, so se odgovori na vsa ta vprašanja ves čas skrivali v vas. Pišite, pred čim bežite? Morda še niste pripravljeni, da jih slišite, a slišali boste dovolj, da vas bo to poneslo na naslednji nivo. Morda ste na potovanju k sebi, kjer se morajo stvari odvijati korak za korakom in le vaša intuicija vas bo vodila po tej poti. Zaupajte ji.

Danes je pomembno, da si vzamete čas, morate se povezati s seboj, da boste lahko slišati notranji glas intuicije. Nujno je, da pišete, meditirate ali počnete karkoli, kar vas povezuje s samim seboj. Odpustite sebi! To je največje mojstrstvo na poti duhovne rasti.

Intuicija je modrost v povezavi srca, telesa, in uma; torej integriteta – ali čutite kar občutite in to resnično mislite? Zunanje vplive je treba v tem trenutku popolnoma omejiti, da boste lahko vsklajeni s to notranjo inteligenco.

Povežite se s sabo, zaupajte in ego na stran. Vsi odgovori obstajajo znotraj vas. Prav zdaj jim morate prisluhnite.

Pokaži več

Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !