Angelska sporočila

Sporočilo za današnji dan, 24.12. je Intuicija

In tema pisanja… Itengriteta – ali so vaše Misli, Čutenje in Akcija v skladu?

Pišite o čutenju, viziji, o svojih darovih. Odmaknete se miselno od vsega kar se vam plete v vaši glavi in se povežete s svojim najglobljim delom, s srcem. Začutite se. Ali ste prazni? Zakaj? Poiščite odgovor. Znotraj vas je glas, občutje, ki ne more lagati ali pa vas zapeljati na napačna pota. Ta glas je vedno v vas.

Biti morate dovolj pogumni, da ga slišite, priznajte ga in mu sledite. Ključ je, da opustite svoj Ego in se dvignete nad. Ta glas je vkoreninjen v najglobljem jedru vašega bistva.

Če ste se v zadnjem času počutili zmedeni ali niste vedeli, kaj storiti, kam oditi, so se odgovori na vsa ta vprašanja ves čas skrivali v vas. Pišite, pred čim bežite? Morda še niste pripravljeni, da jih slišite, a slišali boste dovolj, da vas bo to poneslo na naslednji nivo. Morda ste na potovanju k sebi, kjer se morajo stvari odvijati korak za korakom in le vaša intuicija vas bo vodila po tej poti. Zaupajte ji.

Danes je pomembno, da si vzamete čas, morate se povezati s seboj, da boste lahko slišati notranji glas intuicije. Nujno je, da pišete, meditirate ali počnete karkoli, kar vas povezuje s samim seboj. Odpustite sebi! To je največje mojstrstvo na poti duhovne rasti.

Intuicija je modrost v povezavi srca, telesa, in uma; torej integriteta – ali čutite kar občutite in to resnično mislite? Zunanje vplive je treba v tem trenutku popolnoma omejiti, da boste lahko vsklajeni s to notranjo inteligenco.

Povežite se s sabo, zaupajte in ego na stran. Vsi odgovori obstajajo znotraj vas. Prav zdaj jim morate prisluhnite.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Pokaži več

Sorodne objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !