Sporočilo za današnji dan – 27.2.2014

Sporočilo za današnji dan je… moč za Pomoč.

»Ko se ustavi čas… se z namenom, da se zazrete vase in se pripravite… da prosite za poMoč. Vesolje je slišalo… vse kar ste Dali sebi se vam zdaj kaže skozi trenutno lekcijo, vse kar ste Delili z drugimi… vaš klic po Pomoči je uSlišan. Sledite namigom, novim Priložnostim, ki vas bodo podprle in vas vodile skozi sedanje situacije in odnose. Zaupajte in… dihajte, povežite se s sabo. Umirite se, vse bo uredu.

Vaše Stanje se bo popravilo… vaše finančno in čustveno blagostanje se bo kmalu preObrnilo na bolje… zato spustite staro, da bo lahko prišlo novo. Skozi nePričakovano Milost, Strpnost in Sočutje, boste bogato nagrajeni. Tok Spremembe je v teku. Prepustite ves Strah in Skrbi Njej, delujte in zaUpajte!

Vse se vrača, vse se enkrat plača… tudi to zdaj obČutite, dobro z dobrim… Bodite pozorni v teh dneh na naVidez naključno srečanje z nekom novim ali pa na nepričakovano ponudbo… ta vam odpira vrata nekam drugam… PreNehajte skrbeti in Zaupajte!

Avtor: Shana Flogie
www.MyChi.si

foto: splet

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: