Angelska sporočila

Sporočilo za današnji dan, 29.12.2015

Kaj želite v svojem življenju spremniti?

Navade, odzive?… Odpustite vse vzorce, ki ste jih ozavestili, vsa bremena preteklosti, ki vam še vedno dihajo za ovratikom. Ne krivite druge za svoje nezadovoljstvo, nesrečo ali bolečino… oni so tam samo zato, da vam pomagajo ozdraviti, to kar vas boli.

Vprašajte se: »Kaj in kje v življenju potrebujem spremembo, da bom ponovno v skladu s seboj«. Nobenih sprememb ne delajte na silo ali ko ste čustveno neuravnovešeni, razburjeni… ne pozabite, da vstopamo v Novo…, kjer je integriteta vodilo, vse mora biti v skladu z vašimi mislimi, občutki in dejanji… šele takrat smo zmožni resničnega premika in se lahko začnejo spremembe. Takrat se prebudijo tudi vsi strahovi,… soočate se s preizkušnjami, ko se premikate skozi proces sprejetja. Izziva na tej poti do sebe, s katerima se soočate, sta »beg« ali »nimam izbire«, ki kažeta na »lažno« spremembo; ko mislite, da ste spremenili, a ste… samo preložili na pozneje.

Morate se soočiti z najglobljim breznom samih sebe, da lahko greste naprej. Iti morate v svoj lastni podzemni svet in se vrniti prerojeni, iztrgati vse iluzije svojega prejšnjega jaza, poiskati globoko vez znotraj sebe in se vrniti na zgornji svet z zakladi, ki ste jih odkrili. Skozi te preizkušnje in razsvetljenje ste sprejeti v novo življenje, novo perspektivo in novi smisel sebe. Nato se začne obdobje povratka. To je pogosto boleča naloga vračanja v svet, ko ste spremenjeni – drugačni ste, svet pa je isti. V tem trenutku vašega potovanja lahko pride do velike skušnjave, da se sploh ne bi vrnili, a če se ne, kaj če se boste izgubili v lastnem labirintu Ega? Opustite tiste preživete dele starega, vzamite lekcije in darove in jih integrirajte v svoj svet, na nov način… Pomeni lahko osebno, ustvarjalno ali duhovno spremembo, spremembo v vašem zavedanju sebe in gledanju na svet.

Ključ je Odgovornost in zavedanje, da sami Kreirate svoje življenje.

To je namreč čas, ko morate postaviti novega sebe v svet, v čas, da postanete gospodarji obeh svetov.

  • Članki

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !