Sporočilo za današnji dan – 6 dan manifestacije

Kaj je vaša Resnica

»Čas je za povezavo s svojo osebno Resnico in čas je, da si prenehate metati pesek v oči … Seveda pa bo pred tem potrebno kar nekaj stvari zaključiti. Prehod v Nov ciklus, ki se v vašem življenju odpira, označuje Prehod kot poPolno Spremembo energije, ki bo obrnila vaš kompas v smeri vašega Srca. Vstopili boste v nova Razmerja, ki vam bodo popolnoma spremenila vašo Pot in način Življenja. Čas vas bo vodil skozi zaVedanje, da Dvigniti se v »duhovnost« pomeni »Sprejeti in Ljubiti svojo fizično Resničnost«.

Skozi luč Resnice se zasvetijo vse stvari, zato je to trenutek za razJasnjenje in osredotočanje, vse to pa vam prinašata veselje in ustvarjalnost. Zdaj imate na voljo veliko ustvarjalne moči … Moč, da resnično zaživite s svojimi največjimi potenciali, vse to pa se lahko nanaša na to, kakšne odnose, dom, delo ali domače okolje si resnično in iskreno želite zase, kam želite naprej.

Morda ste pravkar izkusili ali še vedno izkušate obdobje Zmede ali Sprememb, kar vas je pustilo z občutkom nelagodnosti in neprilagojenosti na Nove razmere … Morda niste prepričani, kje natanko stojite in kam greste. Vstopate v čas Zdravljenja, Uravnavanja in iskanja Ravnotežja, ki je dober čas tudi za pisanje, načrtovanje in ustvarjanje novih poti, ki označujejo konec zunanjega širjenja, konec enega obdobja vašega življenja in začetek Novega, da se postavite za to, kar želite zase in za svoje Življenje.

Staro je pospravljeno in Luč Prisotnosti prav zdaj sije na vas z namero, da vam odpira Možnosti in Priložnosti Novega … Stojte v luči jasne Vizije in ustvarite življenje, ki ga želite. Moč je vaša! Vzemite svojo moč nazaj!«

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: