Angelska sporočila

Sporočilo za današnji dan – 6 dan manifestacije

Kaj je vaša Resnica

»Čas je za povezavo s svojo osebno Resnico in čas je, da si prenehate metati pesek v oči … Seveda pa bo pred tem potrebno kar nekaj stvari zaključiti. Prehod v Nov ciklus, ki se v vašem življenju odpira, označuje Prehod kot poPolno Spremembo energije, ki bo obrnila vaš kompas v smeri vašega Srca. Vstopili boste v nova Razmerja, ki vam bodo popolnoma spremenila vašo Pot in način Življenja. Čas vas bo vodil skozi zaVedanje, da Dvigniti se v »duhovnost« pomeni »Sprejeti in Ljubiti svojo fizično Resničnost«.

Skozi luč Resnice se zasvetijo vse stvari, zato je to trenutek za razJasnjenje in osredotočanje, vse to pa vam prinašata veselje in ustvarjalnost. Zdaj imate na voljo veliko ustvarjalne moči … Moč, da resnično zaživite s svojimi največjimi potenciali, vse to pa se lahko nanaša na to, kakšne odnose, dom, delo ali domače okolje si resnično in iskreno želite zase, kam želite naprej.

Morda ste pravkar izkusili ali še vedno izkušate obdobje Zmede ali Sprememb, kar vas je pustilo z občutkom nelagodnosti in neprilagojenosti na Nove razmere … Morda niste prepričani, kje natanko stojite in kam greste. Vstopate v čas Zdravljenja, Uravnavanja in iskanja Ravnotežja, ki je dober čas tudi za pisanje, načrtovanje in ustvarjanje novih poti, ki označujejo konec zunanjega širjenja, konec enega obdobja vašega življenja in začetek Novega, da se postavite za to, kar želite zase in za svoje Življenje.

Staro je pospravljeno in Luč Prisotnosti prav zdaj sije na vas z namero, da vam odpira Možnosti in Priložnosti Novega … Stojte v luči jasne Vizije in ustvarite življenje, ki ga želite. Moč je vaša! Vzemite svojo moč nazaj!«

Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !