Angelska sporočila

Sporočilo za današnji dan 8.8.2014

Sporočilo ob koncu tedna in portal nesKončnosti 8:8 … dnevi oČiščenja in oproščanja. 

»Pred vami so dnevi pred Polno luno. Njena moč bo dosegla višek v nedeljo, v vas pa se bodo prebujale speče vsebine, ki so znotraj vas. Danes se ponovno odpirajo Zvezdna vrata 8:8, ozvezdja Leva, aktivirala pa bodo naslednjo stopnjo spečih kodov staroDavnih Resnic, tako na Zemlji kot med zvezdami… hkrati, pa se tudi doKončno zaključuje – na tem nivoju vaše Realnosti – karma in vzorci, ki se s tem raztapljajo. Proces bo svoj doživel višek v naslednjem letu, 2015 na isti dan… danes pa… se boste soočali z odnosi… ponovno bo leto 2007 pod drobnogledom, predvsem odnosi iz tega obdobja, ki bi jim lahko doKončno dali svoj epilog. Zdaj bo zavedanje na celični in zvezdni ravni prineslo aktivacijo zapisov podzavesti na vseh planetih in zvezdah v vesolju. Energija boginje Izis in Anubis, ki vladata v obdobju od 25. julija do 28. avgusta, bosta pomagali pri tem prehodu, ko se boste soočali s svojimi sencami in spečimi vsebinami znotraj nas. Vse to seveda se bo kazalo skozi odnose vseh vrst, kjer boste imeli lekcije in preIzkušnje.

Čas pred Polno luno je čas odpuščanja in energije ta mesec bodo kot nalašč za to…saj je mesec, ko se aktivno ukvarjate z odnosi in križišči kako naprej. V nedeljo, bo Luna vstopila v znamenje Vodnarja… in bo tvorila opozicijo na Sonce in Jupitra, ki sta v znamenju Leva, 12.8.2014 pa se jima pridruži še Venera, ko boste svoje odnose in vrednote skozi Novo sprejemajočo kreativnost gledali popolnoma drugače. V temu obdobju se zaradi ognjenega trigona, ki se ustvari z Uranom in karmičnim – južnim Luninim seščiščem v Ovnu, pojavi lahko »hubris« ali napuh… ko bo lahko pri mnogih Ego lahko popolnoma iztiril… prav tako kot rojeni v znamenju Ovna… za vas bo ponovno čas, da se odLočite in odložite masko… Po Polni luni se bo aktiviral tudi meteoritski dež – ki ga boste lahko opazovali skozi utrinke na nebu… Zemlja gre v temu obdobju vsako leto skozi meteoritski pas, na Zemljo pa bo tako pritekala velika količina meteoritskega železa. To bo čas, da ponovno nastavite svoj notranji kompas.

Danes je dan za »spominjanje« kdo v resnici ste, in kakšna je vaša naloga tukaj… ponesla pa vas bo v duhu spremembe v odnosih…. Boginja Izis je boginja notranjega vpogleda in tista, ki »vdihne Novo«… zato… odpustite Staro.« Naj bo konec tedna v duhu čiščenja na vseh nivojih… imejte se radi… kjerkoli ste… si vzemite čas tudi za počitek…

Avtor: Shana Flogie

www.MyChi.si

Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !