Sporočilo za prvi dan Novega leta 2016

Naj bo Mirno, Zdravo, Srečno, ovito v Ljubezni in Obilja polno na vseh nivojih bivanja. Danes je prvi dan Novega leta, kar pomeni, da je prvi dan, iz drugega dela božičnega plana, 12 dnevnega plana manifestacije.

Torej? Kaj želite sKreirati, kakšno leto naj bo, kaj so vaše želje in kje je vaše Srce?

Danes se aktivira prvi val sekvence portala 111. Drugi val sekvence se aktivira 11.1., tretji pa 29.1. 

Zakaj je v januarju ta sekvenca tako pomembna?

Zato, ker poKaže kako boste v letu postavili temelje in čemu boste posvetili svoj fokus.

Število 1 je vibracija, ki kaže na začetek. Vsi smo Eno in povezujejo nas Misli. Prav število 1 kaže na naš začetni fokus, zato, bo na ta prvi dan v letu pomembno, kam boste danes usmerili svoje misli. Danes bodite pozorni na svoje misli, o čem razmišljate, osredotočajte se na svoje želje in ne strahove, vse kar želite skreirati v letu, ki je pred vami, pa zapišite, saj s tem sidrate energijo v »tukaj in zdaj« skozi Hvaležnost… torej, »Hvala za… stvari, ki jih želite, zaPišete pa jih na način, da so te že v vašem vsakdanu«.

Sekvenca datuma, 1.1. je številka 11, ki je število kreacije. Bodite pozorni tudi na ponavljajoče se ideje, ker so odgovor na vaše prošnje, kažejo pa lahko tudi, da se morate zdaj izogibati odvisnostim vseh vrst.

Dobro zaPišite, kaj želite… vse do 12. januarja, pa boste lahko zapisovali svoje zaObljube, priprošnje ali želje.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: