Angelska sporočila

Sporočilo za začetek tedna, 11.4.2016

Vse je usmerjeno k realizaciji, zato ne sedite križem rok

»V prihajajočih dneh, se lahko pripravite na vrsto presenečenj, tako prijetnih kot tistih malo manj. Prav ob koncu tedna bi se lahko pokazali na vidiku prvi sadovi vašega dela, kam ste prišli… kajti, zdaj se bo jasno Videlo… ste vlagali v projekt, odnos, v vaše delo ali dom ali ste le sedeli in čakali, da se stvari »uredijo« same po sebi?

No, čas akcije vas v tem mesecu podpira k realizaciji, zato lahko pričakujete, da bodo projekti iz leta 2014 obrodili prve sadove… kar pomeni, če ste bili aktivni, boste kmalu deležni nagrade, sicer se pripravite na hud pristanek v realnosti… na »ta zadnji«… auč… ja, lahko bo zelo bolelo, najbolj pa bo lahko trenutna »realizacija« udarila vaš ponos, ego in zaverovanost vase.

Zdaj vas bo situacija, odnos ali projekt s katerim se ukvarjate v življenju, postavil na zelo realna tla. No, samo tako boste lahko sploh preverili, kje ste in če sploh ste aktivni in ali ste bili sami sploh kaj aktivni?… ali ste se le spretno izmikali in vitrili na krilih »uspešnejših«. Tisti, ki so se »kitili s tujim perjem«… no, njim je čas potekel in kruta realnost jih bo spustila na realna tla. Tisti, ki ste resnično vlagali, bili kreativni in se držali svoje vizije, ter pridno in marljivo delali, vsi vi boste zdaj lahko občudovali sadove svojega dela.

Ja, cilj je skoraj že na dosegu vaših rok. Vse vas bo vodilo k soočenju, kje ste in kakšen status ste si s svojim Delovanjem v življenju zaslužili in seveda tudi kakšnega s svojim Delom.

Kaj ste resnično naredili zase in kaj ste s svojim delom doprinesli k razvoju drugih?

Čas igre in igranja za zaključuje, vstopate v realnost, kjer ste glavni akter in režiser vsega, kar se vam dogaja. Ste še vedno v poziciji, ko so za vaše neUspehe »krivi« drugi? No, preMislite še enkrat in se izprašajte koliko ste resnično bili aktivni, koliko časa, sebe, prakse in znanja ste vlagali v željeno… in če ste ugotovili, da ste na isti točki v odnosu, v situaciji, v poslu ali pri projektu, kot ste bili v prelomnih letih 2007, 2013-14, ali ste zdaj celo še kakšen korak nižje… no, potem vam res gori pod nogami… Čas bo, da se zbudite iz »la-la landa« in naredite nekaj s svojim življenjem.

Vsi, ki ste aktivno sledili spremembam preteklih let pa… veselite se, kmalu boste lahko nazdravili svojemu Novemu življenju. Izbrali ste sami… Ja… saj poznate pregovor: Enako privlači enako.«

Pred vami je teden velikih odLočitev… če ste resnično vlagali v svoje delo, boste kmalu deležni nagrade. Kar ste dali, boste zdaj dobili…

Tagi
Pokaži več

Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !