Angelska sporočila

Sporočilo za začetek tedna, 14.3.2016

Prav zdaj se dogajajo usodni premiki … potrebno bo usmerjati fokus naprej.

»Pod drobnogledom je vaša prihodnostval Kreacije bo v tem tednu dosegel svoj višek, zato se res posvetite vsemu v vašem življenju, kar želite da gre z vami naprej…

Pred vami so dnevi, ko se boste soočali, kaj drugi govorijo o vas… in to stvari, ki niso le neresnične, ampak tudi vzbujene zaradi njihovega lastnega strahu. Prav kmalu boste doživeli spoznanje in neke vrste ponovno rojstvo. Ne zapletajte se v konflikte ali drame drugih, čas bo, da uporabite Modrost in znanje.

Razumeli boste, da ste močni, da ste bitje, katerega duh nikoli ne izgine, prav tako kot se vaše kompleksnosti in briljantnosti nikoli ne da popolnoma ujeti v besede ali slike. Nadaljujte in ponovno ustvarite svoje življenje iz tega konca, ki se trenutno zdi težak.

Pojdite naprej za Srcem v skladu svojih želja. Kar boste ustvarili, bo lepo. Uporabite svojo nadarjenost, modrost in ljubkost. Morda bo zdaj vaš izziv iskanje doma ali pa gradnja in prebivališče ne bosta šla po načrtu, pa vendar… ustavite se in preverite zakaj.

Gradite dalje na vseh področjih in vedite, da bodo vaši načrti obrodili sad za naslednje generacije, le če boste zvesti sebi in imeli jasno namero.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Sorodne objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda te zanima

Close
Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !