Sporočilo za začetek tedna, 14.9.2015

Vstopamo v fazo mrkov in retrogradnega Merkurja

»V nedeljo je bil sončev… čez 14 dni sledi še lunin mrk in… mrki so čas za pogled navznoter, za zdravljenje, za odpuščanje in prestrukturiranje… to je čas za fino uravnavanje, s poudarkom na delu na sebi. Tako je vsak Trenutek zdaj… Priložnost… Darilo, ki vam bo omogočilo pospešek, da se premaknete in naredite napredek v življenju. To se bo zgodilo najprej z vašim Jazom in odstranitvijo vseh okostenelih doSedanjih pogledov na življenje… tudi na sitaucijo v kateri ste zdaj. S soočenjem z vašimi edinstvenimi izzivi v tem obdobju zdaj, pa boste konec koncev pridobivali in rastli. Pa vendar… naredite to z ljubeznijo.

Ljubezen je vedno ključ… a ljubezen zahteva Moč in brezhibnost, ki je definirana z »biti iskren do svojega Jaza… do sebe«. Sedaj je čas! Izkoristite in poglejte v svoje Srce… ponovno bo vodilo: Jasna namera iz srca… ta bo vaš kompas, ki vas bo vodila do željenega cilja in realizacije. Proti koncu tedna pa se tudi vladar komunikacije, trgovanja in gibanja, planet Merkur, obrnil v retrogradno gibanje, ki bo proces ponotranjil in… še bolj vidna in očitna bo »megla«, ki vlada v trenutnem odnosu, v katerem ste obTičali.« Bodite Pozorni… za vse,… na Vse… nase in Bodite soČutni do drugih.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: