Angelska sporočila

Sporočilo za začetek tedna, 17.5.2016

Osvobodite svoje čute.

“Če je vaše življenje postalo prepojeno z vsakodnevno rutino, z mislimi, ki jih premlevate, je čas, da osvobodite svoje čute, da najdete svoj pravi glas in svoj ples. To je čas, da se odcepite od pravil civilnega sveta in namesto njih najdete svojo, Lastno pot. Zdaj bodite prepričani, da je osvoboditev na dosegu roke, ključ do nje pa že prihaja… in bo prišla skozi globoko katarzo – intenzivno, čustveno izkušnjo, ki vas bo na koncu pustila prenovljene, poživljene in ponovno rojene.

Zdaj izkušate uničenje psiholoških preprek, ki so vas vezale… en del vas umira… drugi se rojeva. Bodite potrpežljivi, blagi in čutni… do sebe in drugih. Bodite hvaležni.

To obdobje vam ponuja ekstatično izkušnjo, popolno izkušnjo Enosti z vsem, kar obstaja. Gre za izkušnjo kdo znotraj sebe ste in kaj želite doseči. Prihajate iz časa sprememb in iz njega prinašate Modrost v svoje Novo življenje. To seveda zahteva čas, pogum in raziskovanje… zato ne hitite in ne prehitevajte lekcij.

Rojeva se vaš novi Jaz, ki mu morate dati prostor in čas, ljubezen in nego, ki ju potrebuje, da zraste v svojem novem poPolnem potencialu.”

Odprite se namigom, bodite budni in še vedno počasi, še vedno ni tisti čisto »ta pravi čas« … še malo.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !