Astrološke napovedi

Sporočilo za začetek tedna, 18.4.2016

Faza retrogradnega Marsa, bo pognala v tek Mars, planet vojne, sile in strasti.

»Mars, planet zunanje akcije in moči, je od včeraj v svoji »navznoter« obrnjeni poziciji vse do konca junija. Zdaj se pripravite na dobra dva meseca, ko bodo nekatere situacije in odnosi izbile sodu dno in soočeni boste s kruto Resnico… na način, »če ne zlepa pa zgrda« … in to bo vodilo!

V tem tednu se pripravite na vse mogoče… kajti ob koncu tedna nas čaka še močna polna Luna, zato, bi se lahko res veliko zastaranih nerešenih procesov prikradlo ponovno v vaše življenje. Zapleti, drame, gora očitkov in čustvenega izsiljevanja… no, dovolj vam bo! Mars vas bo zdaj povsod tam, kjer ste »ugajali«, bili tiho in slepo sledili postavil v položaj, da se postavite zase. To od vas želi tudi mesečni arhetip Cesarja, da končno zavladate svojemu življenju Vi sami in ne več vzorci, ki bodo v tem tednu ponovno oživeli.

Okostnjaki bodo prilezli iz omar. Tu bodo zato, da se impulzivni del v vas ustavi, sooči in to povsod tam, kjer se zapletate v dramo in konflikte… posod tam kjer se vam mudi in si ne vzamete časa, da se postavite zase… a vse z namenom, da bi vendar le še enkrat pogledali cilje, ki ste si jih zastavili v vašem življenju.

Kaj je vaše vodilo in čemu namenjate svojo pozornost?

Prepričajte se, da ste na pravi poti in ne tečete slučajno v krogu, drama v drami z dramo… ustavite jo, akterjem pa povejte svoje, da imate te igrice dovolj! Čustveno boste lahko izpiti, a to zaradi vsebin preteklosti in ne toliko situacije, ki vas je z Njo ponovno soočila. Zdaj morate imeti nadzor nad svojimi čuti, čustvi in notranjimi potenciali in jih usmerjati v pozitivne cilje, ki ste si jih zastavili. Morali se boste uskladi s sabo, kot tudi s tistimi okoli vas, ki so vam pomembni, saj boste samo na ta način, lahko poglobili svoje odnose.

Največji izziv bodo imeli Ovni, saj se bodo dobesedno lahko soočili s svojimi »karmičnimi dolgovi«, sledijo Strelci, Tehtnice, Škorpijoni, Biki, Raki in Kozorogi. Če imate svoje Sonce ali Ascendent v Ovnu ali Škorpijonu, ki jim tradicionalno vlada Mars, boste ta vpliv občutili še močneje. Dihajte in predihajte, če se le da, ne trzajte na prvo žogo in … stran od drame in dramatičnih ljudi.«

Začnite teden z Zavedanjem, da vi izbirate Svojo pot, kako jo boste sKreirali, pa narekuje vaša Naravnanost. Torej, preverite jo, kje je.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !