Sporočilo za začetek tedna, 18.5.2015

foto:splet

Sporočilo za začetek tedna… prazna Luna… Mlaj je v Biku… čas bo, da posadite semena.

“Pred vami bodo dnevi, ko se boste Ustavili in se Zanimali za vse kar je v vašem življenju Lepega… Luna v Biku, vas bo še kako povezala z lepoto, ki jo boste iskali v vseh in vsemu okoli vas. Ker bosta tako Luna in Sonce v istem znamenju, vam bo njuna združena energija dala lahko veliko Nove Moči… če se lotevate novih projektov imate še nekaj dni časa, da jih lansirate, po 20. maju pa se že Merkur obrača v svoje retrogradno gibanje, ki bo prinesel čas za ponoven vpogled in prestrukturiranje predvsem družine in vsega, kar je povezano z njo.

V prihajajočih dneh se boste se lotili novih projektov in stvari, ki ste jih kar nekaj časa odlašali… veliko lažje bi lahko začeli novim delom, vsekakor pa lahko dinamika prinese tudi marsikatere manj prijetne lastnosti, kot so potlačena jeza, zaradi nerešene situacije, posledično nezodovoljstvo, tesnobo in finančne skrbi. Vsekakor pa… pred vami so dnevi, ko vam bo še kako pomembno, kaj boste dali na svoje krožnike… veliko vam bo pomenilo, da bo to tudi lepo in ne samo dobro za pojest, zato poskrbite tudi za kakšen bolj drzen kulinarični užitek in si privoščite tudi kaj bolj pregrešno sladkega. Ker bodo pred vami čustveno zelo nabiti dnevi, bodo čustva še kako pod drobnogledom… navdihnjeni boste za umetnost, modo in glasbo, ki vam lahko prinese v teh dneh veliko zadovoljstva. Poskrbite za nego telesa in las… pojdite na kakšno masažo ali naredite oblogo in seveda… pocrkljajte svojo dušo s kakšno lepo in izvirno pozornostjo do svojih najdražjih in vam najbližje Srčku. Začetek tedna, naj vam prinese Lepoto, Mir in Spokojnost v vaših srcih.”

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: