Sporočilo za začetek tedna, 19.9.2016 – Čas bo za namero

»Danes se začenjajo dnevi, ko bo pomembna vaša namera… o čem boste razmišljali in kam boste vlagali svojo energijo, kaj boste kreirali v svojem življenju in spravili v tek.

Staro se zaključuje… trenutna situacija se razRešuje… vse skupaj, pa zdaj, tudi že sami, vidite v bolj jasni luči, čeprav… ja, še vedno pa bodo energije potrebovale dobra 2 tedna, da dokončno spravijo vse na nove tire… da tudi vi uredite glavo, misli in svoje občutke… pa vendar… zdaj se boste morali zagledati v Srce in resnično dobro »izprašati« svojo Vest.

Kaj želite v svojem življenju Vi? S kom, kam in zakaj? Je res vredno truda ali… je preprosto čas za odhod… dan kreacije je, zato kreirajte skozi vizijo željeno. Pustite strahove za seboj in ne primerjajte več.. ne sebe, ne situacije, niti ne odnosa… zdaj lahko spremenite… tok vašega življenja… začnite pri sebi in se zaObljubite Srcu, prisluhnite šepetu Duše, zaČutite pesem, ki jo igra in si Upajte stopiti v smeri Hrepenenja.

Ne odlašajte več in se ne slepite. Odvrzite bremena, ki jih nosite in sprejmite pomoč kot nasvet, ki vam ga ponuja Ona, ta ista, ki je na Poti Resnice tista, ki vas spremlja, bodri, nikoli ne obupa in vedno prebuja v Resničnost trenutka Tukaj in Zdaj. Nehajte sanjati in se slepiti…

Čas je, da začnete delati iz sebe za sebe, samo tako boste izpolnili tisti del v vas, ki vam stalno manjka. Ne iščite. Zbudite se in bodite Aktivni. Samo skozi namero tukaj in zdaj, boste vsak trenutek bližje sanjam, ki jih v biti že živite.

Verjamete? Zaupate? Dvomite? Zakaj? Čas je… da spustite in si drznete narediti korak, ki vas bo ponesel bližje k izpolnitvi vašega Srca.

Danes je začetek konca… zato se poslovite od starega sebe in poZdravite svoj novi, svoj drugi Jaz, ki se rojeva. Vsak Konec je nov Začetek… In veste kaj? Nov je dan… jaz kreiram… zato, tudi Ti kreiraj zase… Skupaj, v nameri smo močnejši.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Bio Chia semena (250g)

Bio Chia semena (250g)

Semena chia so vir omega ..

6.95€

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here