Angelska sporočila

Sporočilo za začetek tedna – 21.4.2015

Sporočilo za začetek tedna je… »Ko ste enkrat na Novem območju, se začnejo Spremembe vseh vrst. Prav zdaj, v tem Trenutku, vstajajo Strahovi, Dvomi in Ovire, ki vas preIzkušajo, kajti zdaj se premikate skozi proces Sprejetja.

Po vsakem koncu se je potrebno soočiti z najglobljim breznom samih sebe, in to samo zato, da greste lahko naprej. Ni več izgovorov zato, da se ne bi soočili s sabo … Pot vas bo tako ali drugače vodila, da greste v svoj lastni podzemni svet in se vrnite preRojeni, da iztrgate vse Iluzije svojega prejšnjega jaza, da poiščete globoko vez Znotraj sebe in se vrnete na zgornji svet z zakladi, ki ste jih odkrili. Prav zdaj ste polni Pričakovanj in kjerkoli ste, doživljate vse vrste Preizkušenj …

In prav te preizkušnje so pot do razsvetljenja, saj boste v nekaj tednih Sprejeti v svoje Novo življenje, ki ga piše vaša knjiga, z novo perspektivo in novim smislom sebe. Poglejte … Ali zdaj Vidite? Začenja se obdobje povratka na poti k Sebi. Zdaj je na vas, da se uglasite z Njeno energijo. Vsi odgovori, ki jih čakate, bodo k vam prišli v sanjah, v vizijah in šepetanjih vaše lastne Duše. V tem svetu, tukaj in zdaj, v tem času, ste v nenehnem stanju Sprememb in Tokov, kar je v nekem Trenutku dobro za vas, v naslednjem morda ni, a je nujno potrebno, da se premaknete naprej. Zdaj je odLočitev na vas, da najdete svojo Pot v tem spreminjajočem se energičnem svetu, da si dovolite, da poletite prosto in daleč … Naprej za Srcem. Še malo, samo še malo in vse, kar ste in kar še vedno vlagate Vase, se vam bo vrnilo pomnoženo.« Sonček nas je že obiskal… na vas pa je, koliko ga boste izkoristili.

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !