Angelska sporočila

Sporočilo za začetek tedna, 23.5.2016

Pomirilo se je in čas bo za ustvarjanje temeljev Resnice

Faza retrogradnega Merkurja je za vami, tako, da boste zdaj lahko skomunicirali in se pri tem tudi slišali… no, akcija bo še vedno malce pod vprašajem, lekcij še vedno ne bo primanjkovalo… pa vendar so pred vami dnevi, ko se boste resno spraševali, kako si želite preživeti svoj preOstanek Življenja.

Pred vami bo obdobje, ko se boste lotevali kar konkretnih posegov v svoje življenje, kajti zdaj vam je dovolj čakanja. Do konca meseca se boste spravili s sabo okoli tega, kakšno družino želite, kaj želite delati v življenju in kako si predstavljate svoj dom… okolje kjer se boste regenerirali, bili sprejeti in čutili varnost.

Vsekakor je čas zdaj pravi, da postavite konkreten temelj doma in začnete reševati svoj stanovanjski problem, če je nastal, hkrati, pa se vpišite tudi na tečaj ali na izobraževanje, s katerim se že lep čas spogledujete.

Trikotniška razmerja bodo v poletnih mesecih dobila svoj doKončni epilog in kar se odLočitev tiče, se boste z njimi soočali v juniju, s premiki in selitvami pa v juliju…

Še vedno pa vas v prvi vrsti čakajo družinske relacije in vzpostavitev družinske harmonije in seveda… dom vam bo na prvem mestu. Dovolj vam bo, da ste kjerkoli ali komurkoli drugo kolo. Dinamika bo zdaj gravitirala na soočanjih in ali morda ponovno ne prelagate odLočitev na druge in čakate, da se stvari rešijo kar same od sebe. Zamislite se na sabo, nad nastalo situacijo in seveda usmerite vso energijo v tisto, kar si resnično želite zase in svoje najbližje… vedite le, da če so vaše misli, namere in dejanja resnično čiste, potem se vam vse povrne v dobrem in pomnoženo.

Vaše življenje je rezultat odločitev, ki ste jih sprejeli… in če vam življenje zdaj ni všeč, je čas, da začnete sprejemati boljše odLočitve. Vi ste odgovorni za to, kar imate zdaj in kjer ste trenutno.

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !