Sporočilo za začetek tedna, 23.5.2016

Pomirilo se je in čas bo za ustvarjanje temeljev Resnice

Faza retrogradnega Merkurja je za vami, tako, da boste zdaj lahko skomunicirali in se pri tem tudi slišali… no, akcija bo še vedno malce pod vprašajem, lekcij še vedno ne bo primanjkovalo… pa vendar so pred vami dnevi, ko se boste resno spraševali, kako si želite preživeti svoj preOstanek Življenja.

Pred vami bo obdobje, ko se boste lotevali kar konkretnih posegov v svoje življenje, kajti zdaj vam je dovolj čakanja. Do konca meseca se boste spravili s sabo okoli tega, kakšno družino želite, kaj želite delati v življenju in kako si predstavljate svoj dom… okolje kjer se boste regenerirali, bili sprejeti in čutili varnost.

Vsekakor je čas zdaj pravi, da postavite konkreten temelj doma in začnete reševati svoj stanovanjski problem, če je nastal, hkrati, pa se vpišite tudi na tečaj ali na izobraževanje, s katerim se že lep čas spogledujete.

Trikotniška razmerja bodo v poletnih mesecih dobila svoj doKončni epilog in kar se odLočitev tiče, se boste z njimi soočali v juniju, s premiki in selitvami pa v juliju…

Še vedno pa vas v prvi vrsti čakajo družinske relacije in vzpostavitev družinske harmonije in seveda… dom vam bo na prvem mestu. Dovolj vam bo, da ste kjerkoli ali komurkoli drugo kolo. Dinamika bo zdaj gravitirala na soočanjih in ali morda ponovno ne prelagate odLočitev na druge in čakate, da se stvari rešijo kar same od sebe. Zamislite se na sabo, nad nastalo situacijo in seveda usmerite vso energijo v tisto, kar si resnično želite zase in svoje najbližje… vedite le, da če so vaše misli, namere in dejanja resnično čiste, potem se vam vse povrne v dobrem in pomnoženo.

Vaše življenje je rezultat odločitev, ki ste jih sprejeli… in če vam življenje zdaj ni všeč, je čas, da začnete sprejemati boljše odLočitve. Vi ste odgovorni za to, kar imate zdaj in kjer ste trenutno.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here