shana

Sporočilo za začetek tedna, 25.1.2016

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Ko se ustavi Vse… se ustavite še Vi.

»Z današnjim dnem se bo konfuzija komunikacije začela izboljševati, planet Merkur se bo ustavil in se pripravil, da se ponovno zače gibati s svojo pravo, direktno smer… in čeprav boste mogoče imeli ves dan občutek, kot da vse stoji… boste ponovno Videli, a tokrat celotno sliko, in to tako, kot v Resnici je. Rožnata očala boste sneli in na vaše veliko presenečenje, niti ne boste več tako šokirani, zaskrbljeni ali razočarani, nad tem, kar boste Gledali, kajti prePoznali boSte bistvo, ki je fizičnim očem skrito. Videli boste s srcem.

Dan in dnevi, ki so pred vami, bodo ponovno povezani z namerami, ki ste jih sprejeli v prvih dneh… ob samem začetku Novega leta. Kaos se bo počasi pomirjal, slika bo vsak dan bolj jasna, vi pa… delujte v skladu Svojih želja in potreb. Zdaj bo pravi čas… in čas je, da greste naprej, zato… ne čakajte nikogar in nič več.

Vse v vašem odnosu in življenju dobiva svojo pravo razsežnost in sliko. Tudi vi boste v svoji notranjosti pomirjeni, saj ste končno naredili premirje skozi Konflikt, ki vas je obvladoval kar nekaj tednov. Spustili ste, odLočili ste se in se poslovili od Starega sebe in zdaj bo čas, da zaŽarite, da Uživate in zaSijete v svojem Novem.

Veselite se, čas je že, da začnete živeti s tem, kar vam je življenje dalo in kar imate zdaj. Sprejmite in živite tukaj in zdaj… ne razmišljajte kako bi bilo in kako je bilo… ker tega ni, ni več in ne obstaja… obstaja pa, Tukaj in Zdaj. Ta Trenutek, ki je tisto, kar imate in je Resnično… »Carpe Diem«… Uživaj v Trenutku.«

Dnevi, ki so pred vami, bodo prinesli globoke uvide v situacijo in ja… čas bo za nove korake…

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem