Sporočilo za začetek tedna, 25.4.2016

Planirali boste, kako naprej, nekaj vas bo nagovarjalo, da spremenite svoj urnik in se malo ustavite. Zakaj tako poln urnik? Obveznosti, opravila, srečanja… vse plansko in do minute izmerjeno… in, vprašajte se… kako pa kaj stojite v svojem življenju s Spontanostjo, kako izkoriščate Priložnosti, ki jih lahko, a te opazite samo takrat, ko nimate od sebe stalno Pričakovanj, kako bi moralo biTi in kako mora nekaj zGledati?

Vse vas bo zdaj opominjalo na to, da ali niso morda vse vaše obveznosti preNatrpanega urnika zgolj izgovor in mašilo za Vse tisto od česar v biti bežite? Je to, biti sam s sabo? Morda Tišina, ki takrat nastane… in tisti Trenutek, ko vas preplavijo vse glasne Misli, ki jih s tekanjem sem in tja, nimate moči slišati?

Morda je zdaj čas, da se malce ustavite, si vzamete Trenutek zase in preverite svoj smerokaz, kam v resnici tako drvite in za čim se v resnici tako ženete? Je to res delo, ali je delo vaš izgovor, s katerim se zagovarjate in prikrivate svojo samoto, osamljenost in soočenja s sabo?

Zdaj morate imeti nadzor nad svojimi čuti, čustvi in notranjimi potenciali in jih usmerjajte v pozitivne cilje, ki ste si jih zastavili.

Ne pozabite, da so v tem mesecu retrogradni planeti povzročili, da se je vse nekako ustavilo in vas postavilo v proces bilance in opazovanja, kaj in kje ste. Čas polne Lune v Škorpijonu je prinesel ven globoke zastarane rane. Obrat Plutona, je prav tako v prejšnjem tednu, prinesel trans generacijske vsebine na plano, ki jih boste predelovali v mesecu, ki je pred vami. Ukvarjali se boste z družinskimi generacijskimi vzorci. Retrogradni Saturn v Strelcu, planet modrosti, učenja in meja, bo zdaj delal »red v družbi«. Ja postavljale se bodo meje, na novo, tako v družbi, kot v odnosih. Vzpostavljali boste red in hierarhijo lastnih prioritet… Veliko bo lahko čutiti izzivov z avtoriteto, zato se lahko vnamejo različni boji in upori. Na družbenem nivoju se lahko izrazi veliko strahu in zaskrbljenosti.

Prav retrogradni Pluton v Kozorogu, bo vso silo usmeril v notranjost. Čutili boste, kot bi nekdo zaprl ekonom lonec. Vrelo bo, v vas in okoli vas. Status mnogih bo postavljen pod vprašaj. Zdaj vam bo pomembno tudi vaše iskanje notranje resnice, miru in ostati zvesti sebi. Sočutni del narave bo zdaj pod drobnogledom, saj bo dober čas, da očistite vašo notranjo dušo. Včasih boste morda občutili prazen prostor znotraj, a ostanite zvesti svojemu lastnemu jazu.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here