Sporočilo za začetek tedna, 26.10.2015

Čas polne lune in vpogleda bo…

»V tem tednu boste lahko zaključevali dolgoletne odnose, kot odnose v katerih se ne razvijate več ali pa boste prekinili povezave, o katerih ste razmišljali že dolgo časa. Vsekakor bodite pozorni tudi na Nove Priložnosti, ki vam bodo ponujali pomembni starejši moški ali ljudje rojeni v znamenju Device ali vsi tisti, ki imajo to znamenje poudarjeno v horoskopu.

Ne pozabite… ni še čas Delovanja, bolj je čas zaključevanja, zato zaključite vse zgodbe, ki vam jemljejo energijo. Pred vami bo obdobje, ko se boste učili o čistih nedotakljivih vrednotah, kar pomeni, da boste mogoče čutili potrebo po resničnem pomenu in vsebini v svojih medsebojnih odnosih. Če zdaj te ne boste našli, boste raje živeli sami ali pa se odmaknili vase… čutili boste močno potrebo po Tišini in Samoti, da bi lahko premislili o vsem tistem, kar ste začeli v začetku leta.

V torek nastopi polna luna v Biku, ta vam bo spotencirala potrebo po ugodju, udobju in lepem. Privoščite si v tem tednu si kaj lepega in se »pocrkljajte« s kakšno masažo, novo frizuro, dobrim kosilom ali večerjo… morda si privoščite te dni, da si odpočijete in se odmaknete, da boste lahko dobro razMislili. Posvetite se sebi in svojim najbližjim…in seveda v torek bo najboljši dan za »bilanco« vašega razmerja.« V te tednu se začnejo tudi počitnice… zato, če jih že preživljate kje… si res dobro oddahnite in se odmaknite… ta teden bo teden vpogleda in zaključevanja.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: