Angelska sporočila

Sporočilo za začetek tedna, 28.6.2016

V tednu, ki je pred vami se boste soočali s križišči, kjer se bo vaša usoda soočala z realnostjo. Ta vas bodo pripeljala do končnih odločitev in na koncu bodo sledile spremembe.

Vse kaže, da vas bo potovanje, pripeljalo do točke, ko se boste morali odločiti: ali izbirate sebe in svoje novo življenje ali izbirate svoje delo, ki vas v tem trenutku izčrpava in vam jemlje še tiste zadnje atome energije, ki jo tako močno potrebujete zase. Zadoščenje je sicer kratkoročno, saj trenutno s tem največ zadovoljstva prinašate drugim. Pa vendar… vaše srce bije drugače, kajti čutite, da ste tik pred razpotjem v svojem življenju, ko se boste v danem trenutku odločili, kako boste odpeljali svojo pot dalje. Sami, v dvoje ali pa se boste odločili za skupnost in podporo skupin.

Pot, ki se vam odpira zdaj, vam bo prinesla veliko izzivov in notranjih vprašanj, ta pa bodo iz dneva v dan bolj kompleksna in vedno več bo vprašajev.. »kaj pa če…?« Pa vendar, pred vami so dnevi, ko vam bo odločitev prinesla veliko olajšanje in notranjega miru. Ne sprašujte se, »kako bom naprej?« In »ali bom zmogel – zmogla?«… vsekakor vam bo odločitev odvzela breme, ki ga nosite in tesnobo, ki jo čutite v svojem srcu. Nezadovoljstvo bo izzvenelo in napetost bo popustila… olajšanje vam bo dalo občutek, da spet dihate.

Zdaj bo ključno, da ste drzni in da poslušate svojo notranjo intuicijo, da se odločate po »pameti« in malce tudi tvegate, kajti če ne boste skočili, ne boste nikoli plavali in videli, da zmorete in da vam gre na poti, ki vam jo je življenje prineslo. Ponudbo, ki jo boste dobili, ne zavrnite… razmislite in stopite iz cone ugodja.

Zaupajte srcu… trenutna kalkulacija pa, ja še vedno se ne izide, to pa zato, ker odpisujete svoje zmožnosti, sposobnosti in moč, ki jo imate. Zaupajte, da vam odločitve prinašajo odrešitev in nov začetek na poti življenja, saj vas vodijo do cilja po katerem tako močno hrepenite.«

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !