Sporočilo za začetek tedna, 29.2.2016

Čas bo za vašo neOdvisnost

»Ali lahko razumete, da je Vse energija… da Ste energija in da lahko izbirate kaj želite zase?

Ali ste pripravljeni opustiti obup in uporabljati več Hvaležnosti za vse kar se dogaja… opustite jezo in stare agresivne načine … nikamor vas ne vodi, zato uporabite svojo energijo duha, dihanje in molitev… Kaj če razmislite in se zavežete zdaj, da govorite in omogočite, da vaš glas doseže druge? Ste močnejši, kot si mislite.

Ko in če se znajdete v kletki jeze in strahu, dihajte Ljubezen, počivajte in se poživite z znanjem o svojih lastnih močeh. Vedite, da vam bosta Umirjenost in Odprtost za novo, pomagali prenesti vaša sporočila po vsem svetu, … a v katerem svetu prebivate vi zdaj? V realnem ali iluzornem?

Bodite močni. Bodite pametni. Ostanite varni. Rešite in spremenite svet! Za začetek svojega… Najdite povratek k osnovam… k vrednotam, ki ste jih malce pozabili, najdite ponovni stik s starimi načini… vrnite se k preprostosti in preNehajte dojemati stare načine kot, da so večni. Razumevanje karmične zgodovine svojega življenja so vzročno posledične, saj dojemanje lekcij in naukov prenašate zdaj na sedanji Trenutek.

Ali sprejemate sporočila občutkov in zaupate vanje? Zavedanje, da imajo vaše misli energijo, imajo lahko izjemen vpliv na dogodke, ki se vam dogajajo zdaj… so posledice vaših sprejetih odločitev v preteklosti.

Uživajte in verjemite svojim sposobnostim in zaupajte v starodavne načine modrosti, ki tečejo po vaših žilah, tako kot zaupate trenutnemu občutku… da je čas, da se pobliže spoznate s svojo NeOdvisnostjo… odvisno je od vas, zato začnite.«

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili. Hodimo skupaj, po duhovni poti v praktičnih čevljih. «

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: