Sporočilo za začetek tedna, 7.4.2016

V zraku je akcija… z valom se premikajte naprej.

»Vsekakor vas je Cesarjev cikel premaknil iz cone ugodja v cono, »postaviti se zase« in aktivno delovanje v situaciji, v kateri ste se znašli. Zdaj ne boste več tiho, povedali boste na glas! Nič več ne boste sledili slepo, kimali z glavo, ugajali in dajali vsem in vsemu prednost pred sabo… zdaj se boste postavili zase, za svoje projekte in sledili temu, kar čutite, kajti notranji klic bo zdaj močnejši od vsega, kar se bo dogajalo okoli vas.

Sledite temu vzgibu in se ne ozirajte nazaj. V vas se zbuja moč in ob sebi želite enakovredne akterje. Poslovne priložnosti in projekt, ki ga peljete vam prinaša veliko izzivov na pot, a ti so zato, da se preverjate, ali sledite svojemu Srcu in ne ponovno Pričakovanju drugih. Ja, marsikdo bi lahko bil zdaj nad vašimi reakcijami malo presenečen, začuden in celo zgrožen, pa vendar zdaj boste na prvo mesto postavili sebe. Končno! Čas je že… da speljete željeno, saj ste vendar v to vlagali celega sebe.

Projekt, s katerim se ukvarjate, vam bo prinesel veliko spremembo in možnost začeti znova… na novo… prve sadove, pa boste deležni že v mesecu juliju, ko bi se lahko ponovno pokazale manjše prekretnice… ali boste s čim morali zaključiti ali pa pri projektu nekaj spremeniti.

Vsekakor je še vedno čutiti energijo luninega mrka, ko vam v zadnjih vzdihljajih diha za ovratnik »preteklost«, ki se je ponovno prikradla v vašo sedanjost. No, ta energija v situaciji vas opominja, da se postavite zase in da pustite vso dramo drugih za sabo. Saj veste, vas ni več tam. Ne dovolite, da vam kdorkoli kroji vašo usodo, izbirate jo sami. Izberite sebe in se postavite na pediestal, da ste vredni! Tudi v dani situaciji vas Cesar opominja, da bo potrebno postaviti meje… »če ne zlepa, pa zgrda«, kot pravi letošnji vladar leta, planet Mars. Čas bo, da ste odločni in ločeni od tega, da se čustveno zapletate v odločitve, ki jih sprejemate zdaj. Vse niti so v vaših rokah.

Nastopa čas vladanja, da postanete vladar svojega življenja sami.«

Zajemajte z veliko žlico in uživajte v prelepih spomladanskih dneh.

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Bio Chia semena (250g)

Bio Chia semena (250g)

Semena chia so vir omega ..

6.95€

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here