Angelska sporočila

Sporočilo za začetek tedna, 7.6.2016

Ne obupujte… odLočiti se bo treba

»Ja, staro se počasi poslavlja, da naredite prostor za novo… na tej poti pa vam sledijo odločitve in posledično ločitve. Naj vas ne bo sram svoje neNavadnosti in senc. Lahko so lepe in skrivnostne, če so ljubljene, sprejete in priznane za svoje. A nekaj manjka… ja, na poti ste izvrgli del sebe, ki ga zdaj čakate, da se vrne. Zdaj se bližate času dejanj, kamor morate iti v iskanju vsega o sebi… o odnosu… odločiti se boste morali in kakorkoli se že boste se boste ločili od negotovosti, ki vas zdaj preganja.

Zavlačujete in zaenkrat se še vedno tolažite v odsevu tega mirnega, z luno obsijanega bazena, ko celo v negibni čipki golih dreves najdete resnico in upanje… v mavrici iluzije, ki vam jemlje energijo.

Čas je, da postanete praktični, da se soočite s težavami in ločitvijo ter razrešite svoje strahove skozi Dejanja, Moč in Sprejetje.

Vendar pa… ne zaprite vrat svojim strahovom in intuiciji. Čemur se uprete in kar zatrete, se pogosto pretihotapi v sencah in črpa moč iz Zanikanja.

Namesto tega prinesite svoje strahove na plan in nanje usmerite sončno svetlobo. Sprejmite sami sebe.

Zdaj lahko odvržete svojo družbeno masko… zdaj lahko uporabite moč svojih zvišanih nadčutnih sposobnosti, s katerimi se težko komunicira in pravilno prebere. Ne obupajte.

Naučili se boste razumeti in interpretirati svoj lastni duhovni in simbolni jezik, kaj vam je storiti.«

Ja… odLočiti se boste morali…

O Shana Flogie

»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Moja spletna stran
Vsi članki

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Tagi
Pokaži več

Sorodne objave

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !