naj se zgodi

naj se zgodi

Vsemogočno vesolje...v življenje si mi poslalo njega, čudovitega...In obrnilo vse okrog...postavilo njega na preizkušnjo, pred izbiro.
Vesolje ta ljubezen ki je bila prvič in se je sedaj realizirala in v tem trenutku še močno prisotna z obeh strani...želja je močna, volja je močna, ta mir in spokojnost ko sva bila skupaj za oba...Drago vesolje, to kar je prav naredi ponovno tako, da bo prav, materializiraj. Daj moč, voljo in uvid, da se odloči in naredi tisto kamor ga tako vleče...k meni...naredi naju srečna še enkrat in za dolgo...za vedno.

ajdina
Vsemogočno vesolje...v življenje si mi poslalo njega, čudovitega...In obrnilo vse okrog...postavilo njega na preizkušnjo, pred izbiro. Vesolje ta ljubezen ki je bila prvič in se je sedaj realizirala in v tem trenutku še močno prisotna z obeh strani...želja je močna, volja je močna, ta mir in spokojnost ko sva bila skupaj za oba...Drago vesolje, to kar je prav naredi ponovno tako, da bo prav, materializiraj. Daj moč, voljo in uvid, da se odloči in naredi tisto kamor ga tako vleče...k meni...naredi naju srečna še enkrat in za dolgo...za vedno.

E-Novičke

Naroči se na naše E-novičke.

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !