Išči
Generic filters
Spremembe nas oblikujejo

Spremembe nas oblikujejo

Spremljaj
X

Spremljaj

E-mail : *
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Spremembe nas oblikujejo 2Spremembe nas oblikujejo 2Spremembe nas oblikujejo 2

Spremembe so edina stalnica v našem življenju. Nemalokrat jih sicer zavračamo in se jih otepamo, pa vendar, brez sprememb ne bi bili kar smo.

Vsaka sprememba je namreč pomembna za naš razvoj, za dvig naše zavesti. Čeprav so nekatere krute, čeprav ob nekaterih trpimo, jočemo, se jih bojimo. Vendar ko čez čas pogledamo nazaj, spoznamo, da so nam prinesle nova spoznanja, nove občutke.

Biti konstantno v spremembah ni lahko. Občutek, da padamo in se pobiramo ves čas, nas navdaja z nelagodjem. Kakor da smo v vrtincu, iz katerega ne vidimo izhoda. Večkrat se dogaja, da se nam življenje postavi na glavo v najbolj nepravem trenutku. Pa je to res? Ravno takrat, ko smo v največjem razsulu, smo namreč najbolj produktivni in če nas v momentu akcije nekdo želi zatreti, izzove še več akcije.

Spremembe nas torej oblikujejo v to kar smo in preko sprememb postajamo tisto, kar si želimo biti. Sprejmimo jih torej z odprtimi rokami in dovolimo, da nas ponesejo še višje.

“Če bi lahko še enkrat odživel svoje življenje, bi se potrudil narediti več napak. Veliko bolj bi se sprostil. Bil bi veliko bolj igriv, kot sem bil v tem življenju. Zdaj se spomnim zelo malo stvari, ki bi jih bilo potrebno jemati resno. Veliko več bi potoval. Preplezal bi več gora in se okopal v več rekah. Pojedel bi več sladoleda in manj špinače. Imel bi nekaj dejanskih težav in mnogo manj namišljenih težav.” Don Herold

ScalarPrana terapevt Sara Lukan

ScalarPrana terapija je zelo močan način energetskega zdravljenja, edinstven v svetu, ki temelji na uporabi dveh univerzalnih energij, skalarni energiji in prani. Razvila ga je filipinska zdravilka Fe Pacheco, ki je diplomirala psihologijo in metafizične znanosti.
No Tab Selected
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Deli to s prijateljem