Število 14: skušnjave

Karmično število 14/5 simbolizira zlorabo svobode. 
Kdaj svojo svobodo najdemo na račun drugih? 
Kdaj nismo odgovorni in zanesljivi? 
Stvari spravimo v red. Prosim… danes je predzadnji najbolj Karmično pomemben dan tega leta… nato se bomo še 16.7. soočali z zaupanjem – izjemno pomembno je, da NE BEŽIMO.

Število 14/5 simbolizira hrepenenje po nečem novem in razburljivem, kot nasprotje dolgočasnemu, trdemu delu in disciplini. Enako mu ne diši vztrajanje pri zadanih ciljih ter grajenje nečesa trajnega.

Sčasoma, ko boste ugotovili, da to ni prava pot do svobode, si boste izbrali bolj konstruktivno pot. Svoboda ni pretiravanje – pa naj gre za karkoli… prava svoboda izhaja iz občutka varnosti. 

Prava svoboda izhaja iz lastnega občutka moči; ne pa iz nezrelega vztrajanja, da mora biti po Vaše, da Vam nihče ne sme ničesar predlagati, ker se počutite, kot da je vsiljeno… Beg pred problemi ni svoboda, je strahopetništvo.

Število 4 v 14 namiguje, da sta potrebni tudi čustvena in mentalna stabilnost, da bi lahko obdržali nerazburkan tok življenja, ki pa nam vedno znova prinaša neke spremembe. Morate se posvetiti redu in strukturi v svojem življenju ter se naučiti prilagodljivosti in fleksibilnosti.

Uspeh leži v sposobnosti oblikovanja prepričanosti, da ste sposobni pritegniti vse, kar potrebujete, da bi obdržali red v življenju in bili obenem zmerni v vseh stvareh.

Kajti, kakor nam lahko ''svoboda'' daje krila, je pomembno tudi, da nismo preveč trmasti in zasidrani v nekem prepričanju/vzorcih.

Ne privoščite si biti togi, zadrti, dominantni, zasidrani v neko stvar, neprilagodljivi… kajti, spremembe od vas zahtevajo, da sprejmete vse nove udarce in jih dobro prenesete.

Srednja pot – naj Vam bo danes vodilo za razmislek.

 

 

Avtor: LiLi SoRuM
www.lilisorum.com

foto: interiorgroupie.blogspot.com

O LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: