Astrologija in Pranic Healing
Astrologija in Pranic Healing
Astrologija in Pranic Healing
Astrologija in Pranic Healing
Astrologija in Pranic Healing

Astrologija in Pranic Healing Preverjeno

Ocene

Predstavitev

Astrologija

 

Astrologija je izjemno lep in barvit jezik, pol simbolizma. S pomočjo tega prelepega jezika Kozmos preudarno izriše Projekt Duše vsakega izmed nas. Astrološka znamenja, Hiše, Večji aspekti in Naravni Zodiak skladno plešejo po nevidnih linijah, da bi ti ponudili podrobni Astrološki Vodič in ti omogočili živeti življenje v popolni harmoniji s Kozmosom.


Mnoga so področja raziskave v katera se je moč poglobiti s pomočjo Astrologije preko Ascendenta: ljubezen in čustva, delo in denar, družina in otroci, ampak tudi prijateljstvo, dobro počutje in seksualnost, potovanja in socialnost, možne tegobe in možnost lastne realizacije. 


To in mnogo več je moč analizirati in razumeti skozi astrološko raziskavo, kar nudi vsakemu izmed nas možnost razvoja talentov in nagnjen na najboljši način in v najbolj primernem trenutku, da lahko živimo srečnejše življenje, pa tudi bolj zadovoljivo in popolno v vseh njegovih pogledih.


Pranic Healing – zdravljenje z Življenjsko Energijo – Svetovanje o holističnem dobrem počutju na energetskem in duhovnem področju

 

Master Choa Kok Sui, pokojni sodobni učitelj, ki je Pranic Healing razširil po celem svetu s svojimi nauki in knjigami, je pojasnil, da Pranic Healing temelji na dveh temeljnih zakonih:

– telo se nagiba k samozdravljenju (t.i. samoozdravitev)

za življenje je potrebna življenjska energija (Prana ali chi).

– 

Pranic Healing pospeši proces ozdravitve s povečanjem Življenjske Energije na obolelih območjih kakor v celotnem telesu, ter tako spodbuja splošno dobro počutje.

 

Beseda Prana po indijski tradiciji pomeni Življenjsko Energijo. Pravzaprav je Pranic Healing zdravljenje in samozdravljenje z uporabo te energije.


Kdor prejme Pranic Healing obravnavo, doživi občutke, ki segajo od sprostitve do omilitve ali celo odpravitve fizičnih simptomov in s tem pridobi vsesplošno energijsko ravnovesje, ki omogoči lastni življenjski energiji, da ustvari zase najboljše možne pogoje v tistem trenutku.

 

Kljub temu pa, Pranic Healing nikakor ne nadomešča uradne medicine, temveč jo dopolnjuje in integrira, z namenom olajšanja in pospeševanja posameznikovega dobrega počutja.


Izjavljamo, da informacije, navodila in vse, kar je objavljeno na spletnem mestu (ter na vseh njegovih straneh), v nobenem primeru ne predstavlja zdravljenja in na noben način ne nadomešča diagnoze in/ali zdravljenja usposobljenega zdravnika ali uradno priznanega terapevta, ter zato odklanjamo vsako odgovornost za dejansko ali domnevno škodo kakršne koli narave. Zdravljenje, obravnava, terapija ter druga sorodna terminologija je tu uporabljena zgolj v spiritualne namene.  

Slike

Video