Evizija-beyond.si
Evizija-beyond.si
Evizija-beyond.si

Evizija-beyond.si Preverjeno

Predstavljamo novo tehnologijo življenja, ki temelji na tradicionalni kitajski medicini.

Ocene

Predstavitev

KDO SMO?

E-Vizija Beyond

Predstavljamo novo tehnologijo življenja, ki temelji na tradicionalni kitajski medicini. Naši programi vsebujejo E-terapije hrbtenice, vodene E-relaksacije, E-izobraževanja in svetovanja. Naše področje delovanja je zdrav način življenja, ohranjanje in povrnitev izgubljene energije, osebno svetovanje in vodenje.Metoda, ki jo pri delu uporabljamo, je kombinacija energijske medicine, nove tehnologije in najnaprednejšega znanja ter starodavnih tehnik. O njeni učinkovitosti pričajo številna pričevanja zadovoljnih uporabnikov in rezultati opravljenih meritev ter raziskav.

RENATA PODRŽAJ

Moje individualno terapevtsko delo temelji na znanju in dolgoletnih izkušnjah. Pri delu uporabljam različne metode, tehnike in znanja. Skozi terapije vodim in pomagam posamezniku okrepiti zavedanje, jim podajam znanje, da se v zunanjem svetu lahko sami odločijo kako se odzvati na spreminjajoče življenje.Posamezniku pomagam odkriti njegov pravi potencial. Na človeka delujem celostno telesno in duhovno.Sem svetovalka Nove tehnologije življenja, E-predavateljica, E-terapevtka hrbtenice in Spinomaserka.Metodo New Life Technology se učim in treniram od leta 2004.

NAŠE STORITVE:

IZOBRAŽEVANJA IN SVETOVANJA

Izvajamo individualna in skupinska izobraževanja in svetovanja, ki so primerna za vse ljudi. Podali vam bomo rešitve, vas naučili novih tehnik, ki jih boste uporabili na področju zdravja, medsebojnih odnosov, ustvarjalnosti in učinkovitosti na osebnem ali poslovnem področju. Posledično boste znova zaživeli svoje življenje s pozitivno naravnanostjo, vaš vsakdan pa bo postal kvaliteten, uspešen, zadovoljen. Po zaključku programa boste imeli vrsto novih veščin in znanja Nove tehnologije življenja in posledično bodo rezultati prisotni še dolgo v prihodnosti. Na osebni rasti boste dobili ravnovesje med poslovnim in privatnim življenjem, imeli boste pozitiven odnos do življenja. To je vrhunski inovativni program, katerega rezultati bodo prisotni še dolgo v prihodnosti. Namenjen je za pridobivanje, povečanje in vzdrževanje osebne kapacitete energije.

TERAPIJA HRBTENICE se bistveno razlikuje od ostalih znanih metod (kiropraktika, fizioterapija, nastavitev atlasa, korekcije s pomočjo mehanskih pomagal,…) E-terapevt hrbtenice s svojim delovanjem telo stranke vzpodbudi k samopremiku, in samosprostitvi, zato je ta način skoraj neboleč. Ko je zagotovljeno takšno sodelovanje stranke, se pri korekciji uporabljajo načini korekcije, ki so del tradicionalne kitajske medicine. Rezultat je obstojen, zmožnost odprave napak hrbtenice na ta način je zelo visoka. ZADOVOLJSTVO je pogoj, ki je izpolnjen po zaključku programa korekcije.

S tem načinom je mogoča odprava hernije, išijasa, degenerativnih sprememb, skolioze, kifoze, lordoze, hondroze, zožanje spinalnega kanala, mravljinčenja v nogah in rokah,… Okvarjena hrbtenica ima lahko za posledico vrtoglavice, glavobole, nespečnost, nemirno srce, težave s ščitnico, sladkorno bolezen, težave s črevesjem….

POWER RELAX 

S programom Power relax, sprostimo globoko ujete negativne in stare čustvene energije. S tem povzročimo boljšo pretočnost energijskega in živčnega sistema. Gre za posebno tehniko globokega sproščanja, pri kateri vodimo udeležence, da izklopijo vsa čutila, misli in um.

Zdravje, posel, kariera, projekti, plani za prihodnost, družina in privatno življenje; vse je odvisno od kapacitete in kvalitete energije človeka, ki je glavno gonilo življenja.

S koriščenjem programa iz dneva v dan, si udeleženci izboljšajo kvaliteto energije, kar vpliva na vseh področjih njihovega življenja. Power relax pomaga udeležencem, da začutijo, kaj zares pomeni biti poln pozitivne energije, ker le tako lahko kvaliteto življenja povzdignejo na višji nivo.

Na programu usposobljeni strokovnjaki z večletnimi izkušnjami, kreirajo intenzivno pozitivno energijsko polje, ki udeležence napolni z novo, svežo, pozitivno energijo, ki je gonilna sila vsega življenja, ter podajo znanje o Novi tehnologiji življenja.

Program POWER RELAX se je razvijal na podlagi večletnih izkušenj in znanj mojstrov iz celega sveta. POMAGA, da udeleženec resnično začuti, kaj pomeni biti poln pozitivne energije, v tem trenutku, ko jo potrebuje, da ustvari življenje, ki si ga želi in ga je vreden.

Slike

Facebook Feed