Irena Dolar

Irena Dolar Preverjeno

Ocene

Predstavitev

Moje ime je IRENA DOLAR in sem DIPLOMIRANA ASTROLOGINJA.

Živim v lepi hiški z mojim partnerjem, s psičkoma Rubijem in Pano,s posvojeno mucko Špelo, v mestu z bogato zgodovino in kulturno dediščino. Kamnik je staro mesto južno od Kamniško Savinjskih Alp in središče istoimenske občine Kamnik.

Astrologijo sem začela spremljati pred več desetletji, intenzivno študirati pa leta 2010, v času, ko se študij astrološko najbolj “spodobi”, povezano s progresirano Luno v znamenju Vodnarja v deveti hiši (vsi ki berete astrološki jezik boste že vedeli, kaj to pomeni).

Študij astrologije sem začela v šoli Eme Kurent, v Astrološki akademiji Stella, ki je del mednarodnega astrološkega združenja ISAR-ja, kjer sem tudi diplomirala. Znanje sem nadgradila in poglobila v astrološki šoli Aquarius, pod vodstvom diplomirane astrologinje Mihaele Malečkar Kogovšek.

Dvojčica po Ascendentu, s sončnim znamenjem v Levu in močnim Merkurjem v Devici sem izredno pozitivno naravnana oseba, samozavestna, z veliko notranje moči in prodornosti, pridna, delovna, natančna in premišljena. Seveda sem kmalu vedela, da je astrologija moj namen in moja prihodnost, saj je moj Mars lepo povezan z zvezdo Polaris, katera ima naravo Urana in je še vedno orientacija mornarjem na morju in tudi karavanam v puščavi. Meni je astrologija pomagala razumeti moj svet, svet ljudi okoli mene, kar me je vodilo do boljšega razumevanja vsakega posameznika in svojih odločitev.

Moji osebni interesi in življenjsko poslanstvo vključujejo osebno rast, razlago ljudem vpliv astrologije, ki obravnava osebo samo, njen značaj in “usodo”. Iz popolno praktičnega razloga, saj živimo na Zemlji in nam je pomembno kakšen je položaj planetov v vesolju in s tem vpliv na nas same, prav tako vpliv energij, ki vladajo v vesolju in v vsakem izmed nas. Pa če si to priznamo ali ne.

Moje veliko veselje, predanost in način življenja je poleg potovanj, pomoči, svetovanja ljudem v stiski in z njihovimi, edinstvenimi vprašanji in težavami tudi predavanje astrologije same. Na osebnostni način sem si » nabirala« dragocene izkušnje s predavanjem in učenjem svojim slušateljem.

Zato vabim in se veselim vsakega izmed vas, da se ustavi na moji strani ŠOLA ZNANJA ASTROLOGIJE REGULUS in si kaj zanimivega poišče zase.

Hvala Irena