LUMINA
LUMINA
LUMINA
LUMINA

LUMINA Preverjeno

Spiritualno mentorstvo in soul&life coaching

Ocene

Predstavitev

Imaš naravne magične sposobnosti, ki jih lahko razvijaš in svoje življenje popelješ visoko v neslutene višave…

Ko pomisliš na zdravje, kaj to zate pomeni? Da ne kašljaš? Da ne ležiš nemočen v postelji? Da nikoli ne obiščeš zdravnika? Ja, to je zdravje, vendar imamo še veliko več dela.

Leta in leta smo tlačili razna čustva, ko smo kot otroci nekaj verjeli, nam je okolica sporočala, da to ni res. Ozdraviti svoja prepričanja, svoje čustvene, dušne rane, ki so nam zadale drugačne, bolečine.

Te bolečine nam včasih ne pustijo naprej. Čutimo jih kot blokade. Ne pustijo nam, da najdemo svojo sanjsko službo, ne pustijo nam, da smo srečni, ne pustijo nam, da smo ljubljeni, kot si to zaslužimo, ne pustijo nam, da izražamo svoje občutke,… Pustijo pa nam, da se počutimo ujete v dnevni rutini, da se skrivamo za maskami, ki smo jih ustvarili, ker mislimo, da smo taki sprejemljivi za družbo, pustijo nam misliti, da je denar umazan in da ga ni dovolj zato, da bi uživali življenje.

Ustavi se za trenutek in pomisli kje stojiš ti. Kakšna so tvoja prepričanja? Česa v življenju ti primanjkuje? Česa se bojiš?

Male netelesne bolezni nas pripeljejo do velikih telesnih… to ni nič novega, tako nas učijo vse starodavne medicine sveta.

Tudi to je potrebno ozdraviti. Ko ozdraviš te “netelesne bolezni” se prične pravo življenje.

Ta stran je namenjena razkrivanju majhnih skrivnosti življenja. Najti pa bo mogoče tudi veliko pripomočkov, terapij in sporočil svetlobnih bitij, ki ti bodo pomagale do odkrivanja sebe…

Torej, če ti trenutno življenje ni všeč, se nam pridruži in skupaj bomo dosegli več.

Facebook Feed

Slike