Marisa El Rosa – Resnica o večnem življenju

Marisa El Rosa – Resnica o večnem življenju Preverjeno

Skozi trnje do zvezd

Ocene

Predstavitev

O MENI


Sem duhovna popotnica in iskalka resnice. Zanimanje za duhovnost in za svet, ki je neviden, mi je bilo položeno v zibko. Odkar pomnim zase, doživljam jasnovidne in druge nadčutne zaznave, ki so se mi vseskozi potrjevale in ki me še danes vodijo v življenju. Sem visoko izobražena, globoka, intuitivna, hiper senzibilna oseba in empat. Rada imam naravo in živali. V življenju sem doživela zelo hude stvari, a prav preko teh težkih (pre)izkušenj prišla do velikih spoznanj. Tudi takih, ki so malo drugačna od ‘splošno’ priznanih. Naučila sem se, da naključij ni in da stvarstvo deluje po principu vzrok-posledica in akcija-reakcija. Sčasoma sem doumela, da je moj vodnik in učitelj v življenju Izvir sam (Narava, Vesolje, Obstoj) in da sem preko svojega dejansko (po)doživela Njegovo življenje. TAKO SEM NA LASTNI KOŽI SPOZNALA RESNICO O VEČNEM ŽIVLJENJU, ki pa je malo drugačna od tistega, kar kot resnico pozna večina.MOJE POSLANSTVO


V življenju sem se ukvarjala praktično z vsemi področji duhovnosti, zato mi nobeno od njih ni tuje. Verjamem pa, da ima vsak od nas svoje poslanstvo in da je moje po eni strani OZNANJATI RESNICO O VEČNEM ŽIVLJENJU, do katere sem se dokopala, po drugi strani pa je moja naloga PREDAJATI SVOJE (PRE)IZKUŠNJE IN (SPO)ZNANJA, KI SO MENI TUDI REŠILA ŽIVLJENJE IN S TEM POMAGATI LJUDEM. Zato sem napisala dve knjigi, zato pišem članke na to temo in zato sem razvila tudi nov učinkovit in preverjen program in metodo za manifestacijo zdravja, sreče, blagostanja in večnega življenja, ki je meni popolnoma spremenila življenje, s pravilnim in rednim izvajanjem pa lahko pomaga vsem.


Učim, pomagam in svetujem brezplačno, saj sem že od nekdaj mnenja, da trgovanje in okoriščanje z božjimi darovi ter vnaprejšnje postavljanje tarif ne glede na različne izgovore, zakaj naj bi bilo to ‘dovoljeno’ in ‘prav’, ni etično, prav tako pa sem se v življenju na svoji koži že velikokrat prepričala, da plačevanje storitev ni vedno tudi zagotovilo za njihovo kakovost. In področje duhovnosti pri tem žal ni nobena izjema. Moj namen tako ni s svojim delovanjem služiti, prav tako ne ugajati za vsako ceno, ampak povedati resnico, ki sem jo sama spoznala s pomočjo svojih nadčutnih zaznav ter z leti in desetletji stalnega učenja, poglobljenega razmišljanja, raziskovanja in nenehnega dela na sebi. Kot svoje plačilo pa štejem zavest, da s svojim znanjem in izkušnjami lahko pomagam, zato sem vesela vseh pozitivnih odzivov ljudi, ki jih prejemam za svoje delo.


MOJA DELA


I. SEM AVTORICA NOVEGA UČINKOVITEGA IN PREVERJENEGA PROGRAMA IN METODE ZA DOSEGANJE ZDRAVJA, SREČE, BLAGOSTANJA IN VEČNEGA ŽIVLJENJA.


II. KNJIGI:

1. RESNICA O VEČNEM ŽIVLJENJU

2. ZAPISANO V DUŠI JE MOJI


III. DOSEDANJI ČLANKI:

1. Večno življenje – mit ali resnica?

2. Kako postati odrešenik samemu sebi?

3. Vsak je sam stvarnik svoje smrti oziroma večnega življenja

4. Vse, kar se danes še(le) dogaja, se je že zgodilo

5. Prikrivanje resničnih čustev in občutkov je škodljivo in nevarno

7. Preprogramirajte se v večno življenje!

9. Veliki načrt – teorija vsega

10. Učinkovita in preverjena metoda za manifestacijo zdravja, sreče, blagostanja in … večnega življenja

11. Kako se rešiti kolesa življenja in smrti in stopiti v večno življenje

12. Kako prepoznati in premagati svojo smrt

13. Zakaj spanje, sanje, meditacija in (avto)hipnoza lahko zdravijo in koristijo ali pa škodujejo

14. Zakaj je eksistenčnega pomena, da spremenimo svoja življenja

15. Zatajevanje resničnih čustev je lahko tudi usodno!

16. Zakaj nas napada zlo in kako sem se ga sama uspešno rešila

17. Kako aktivirati in ohraniti svojo srečo

18. Najvišja vrednota je življenje!


Kontaktirate me lahko na moj e-mail: marisa.elrosa@gmail.com


Facebook Feed