Miha Kaučič
Miha Kaučič
Miha Kaučič

Miha Kaučič Preverjeno

To je šele začetek

Ocene

Predstavitev

Z ustvarjanjem harmonije preko višjega vodstva izvajam srčno šamanske terapije, rišem svetlobne kode in z veseljem pomagam tebi, draga duša, da slediš svoji iskri ljubezni in veselja. Ko se postavim v svoj svetlobni steber zdravilca ti preko notranje božanske energije, ki jo oba zelo dobro poznava, predajam aktivacije tvojega dušnega izvora.


Šamanska srčno energijska terapija

Čiščenje energijskega polja s tehnikami kot so: srčno razsvetljenje, šamanska ekstrakcija energij, odstranjevanje entitet, vračanje delčkov duše, čiščenje starih energijskih vzorcev, vračanje živali moči, balansiranje čaker in pesem srčne moči

.

Izdelava osebne svetlobne kode

Svetlobne kode so vibracije, ki jih sprejemamo preko naših oči. So visoko energijske slike, ki vam dvigajo vašo vibracijo in odpirajo ter aktivirajo najvišje potencijale vaše namere, ki se lahko nanaša na osebni, duhovni razvoj ali vam pomaga pri izboljševanju in postavitvi službenega in finančnega stebra, podpira v premagovanju strahov, itd. Tvojo namero ti lahko tudi pomagal usmeriti v najvišje dobro na področju, ki ga izbereš.

Svetovanje

Če imate kakršno koli situacijo o kateri se želite pogovoriti vam pri tem lahko pomagam z nasvetom in uvidom kako nadaljevati vašo pot in kako najboljše razpleti energije ki so ovite okrog vas.


Vodim tudi delavnice Srčni Šamanizem – Shamanic heart healing

Facebook Feed

Slike