Reiki Tečaji Anita Gomezel
sdr
Reiki Tečaji Anita Gomezel
Reiki Tečaji Anita Gomezel
Reiki Tečaji Anita Gomezel

Reiki Tečaji Anita Gomezel Preverjeno

Osebni razvoj ni samo moja domena, temveč moj način življenja. Vse kar učim, sem izkustveno dala skozi sama- marsikaj tudi večkrat.

Ocene

Predstavitev

Sem Anita Gomezel, univ.diplomirana socialna pedagoginja, terapevtka transpersonalno kognitivne terapije (TCT®), Usui, Imara in Kundalini Reiki Mojstrica in učiteljica.

Zadnjih 9 let aktivno prenašam naprej znanje in izkušnje Reikija, kjer poskušam združevati področja psihologije ter t.i alternative. Pod mojim vodstvom se je odvilo že vsaj 200 različnih tečajev, seminarjev in predavanj. Na podlagi svoje osebne izkušnje napredovanja na osebni ravni sem razvila seminar »Zaživi Sebe«, kjer poskušam posameznikom pomagati na poti do večjega notranjega miru in samozavednja, pristnejšega stika s sabo in notranje okrepitve za preseganje vseh začaranih nekonstruktivnih krogov, ki morda osebo omejujejo na poti do višje kvalitete življenja. Pod supervizijo zadnja 3 leta izvajam tudi individualne transpersonalno kognitivne terapije. Trenutno svoja znanja nadgrajujem na področju Nenasilne komunikacije po dr. Rosenbergu (NVC sistem).

Zanimajo me področja odnosov, komunikacije, pristnega stika s sabo in svojim bistvom, psihologije in transpersonalne psihologije, ter višja duhovna stanja in resnice. Sem mnenja, da lahko čisto vsak doseže spremembe, ki si jih res srčno želi in da imamo ljudje ogromno neizkoriščenih moči in potencialov, ki samo čakajo, da jih odkrijemo in zaživimo. Sem odprtega duha in misli, a hkrati z nogami trdno na tleh. Rada imam jasnost, preprostost in uporabnost.

Vsa psihološka znanja povezujem z duhovnostjo v želji ustvariti celosten pogled na človeka, saj sem mnenja, da so le v tem vsi pravi ključi za resničen napredek in razvoj. Usmerjena sem v praktičnost in uporabnost tehnik za napredek v vsakdanjem življenju. Vesela sem, ko vidim, da se stranke rade vračajo in v tem prepoznam dodatno potrditev svoje vizije.V sebi čutim željo podajati svoja znanja in izkušnje naprej in tako morda komu doprinesti tisti kanček, ki ga potrebuje, da bo zakorakal po svoji poti v bolj osrečujoče, izpolnjujoče in zadovoljno vsakodnevno življenje. Vse kar učim, v svojem življenju uzvajam tudi sama.

Veselim se srečanja z vsemi, ki verjamete, da je v vašem življenju še prostora za napredek.

Delavnice trenutno izvajam na treh lokacijah:

  • v Ljubljani: Kogovškova 12, Lila Center
  • v Sežani: Partizanska 107, poslovna pisarna
  • v Mariboru: Pekrska cesta 33, Center Bio Holistika

Facebook Feed

Slike

Video