Svinec dela čudeže...

Svinec dela čudeže…

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Lejla Meden iz Brezovice pri Ljubljani pomaga ljudem energijsko očistiti telo in odpravljati razne strahove, uroke s pomočjo starega poganskega običaja – vlivanjaSvinec dela čudeže... 1 svinca. Metoda naj bi bila uspešna tudi pri odpravljanju neplodnosti in nespečnosti.

Lejla jo še zlasti priporoča ljudem, ki težko sprejemajo življenjske odločitve. Iz svinčenih figuric, ki nastanejo, ko koščke svinca potopi v mrzlo vodo, namreč dobi vpogled v človekovo preteklost, sedanjost in prihodnost. Zaradi tega vpogleda mu lažje osvetli trenutne možnosti, ki jih ima v življenju, da se potem lažje pravilno odloči in seveda napove prihodnost. Pri tem ji je v odlično pomoč njen dar (prirojeni kanal), preko katerega dobi vse informacije za napoved prihodnosti.

SLABO JE MOČ SPREMENITI

»Stranki vedno povem vse, kar vidim, nič ne tajim in stvari ne olepšujem. Verjamem, da soSvinec dela čudeže... 2
tisti, ki pridejo k meni, pripravljeni, da od mene slišijo tako dobro kot slabo. Najprej naredim uvod, da se najine energije povežejo in da se človek odpre, ni v krču in prežene strah. Ko se moj kanal za dotičnega odpre, lahko začnem. Vedno s preteklostjo, da stranka dobi zaupanje vame. Nadaljujem s sedanjostjo in prihodnostjo,« razlaga svoje delo.

»Nisem klasična vedeževalka, saj človek pri meni prek pogovora dobi tudi duševno hrano. Vsakomur dam napotke, ga usmerjam v bistvo, ki mu mora v prihodnjem obdobju posvečati pozornost. Vsak potrebuje nekoga, da mu prisluhne in ga usmeri. Vsak ima sicer vse odgovore že v sebi, a se ne posluša. In k vedeževalcem se zatekamo zato, ker potrebujemo mnenje tretje, nevpletene osebe. V bistvu pa imamo vse odgovore že v sebi, potrebujemo le potrditev « pravi vedeževalka Lejla Meden.

Vsi namreč dobivamo prebliske, opozorila, navdih prek našega šestega, sedmega in še višjih
čutov od vesolja, narave in svoje vesti.

Pristavlja, da stranki tudi razloži, da se neprijazni usodi, ki se ji je v tistem trenutku odprla zanjo kot neko opozorilo, da izogniti oziroma jo spremeniti, če bo spremenila odnos do življenja, sebe in drugih, pogosto so v igri seveda najbližji, mož, žena, starši, otroci, nadrejeni in podrejeni v službi.

Ljudem, ki za svojo usodo krivijo druge, zato vselej pove: “Bodi sprememba, ki jo želiš videti pri drugih in v svetu.”

Deli to s prijateljem